Biserica Ortodoxă Logig își va prăznui hramul

Distribuie pe:

Duminică, 28 octombrie 2018, Biserica Ortodoxă din Logig, care poartă hramul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, își va prăznui ocrotitorul său, în cadrul unor manifestări spirituale, culturale și științifice. Tot cu acest prilej, se va sărbători în cadrul acestei comunități Centenarul Marii Uniri. De la ora 9.00 se va săvârși Slujba Utreniei, urmată de oficierea Sfintei Liturghii, de către un sobor de preoți. De la ora 12.00, tot în biserică, va avea loc lansarea cărții “Monografia Parohiei Ortodoxe Române Logig, județul Mureș”, autor fiind părintele Vasile Chiorean Logigan, originar din localitatea Logig.

Invitați sunt: părintele Oliviu Botoi, consilier cultural al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei; dr. Nicolae Băciuț, directorul Direcției Județene pentru Cultură Mureș; prof. dr. Florin Bengean, istoric și teolog.

De la ora 14.00, la Căminul Cultural din Logig va avea loc un program cultural artistic dedicat Centenarului Marii Uniri. Se va vorbi despre Marea Unire, apoi mai mulți interpreți vor susține recitaluri de muzică populară și patriotică.

Vă invităm cu drag să participați la desfășurarea acestor evenimente de suflet și de intensă trăire duhovnicească și patriotică.

Lasă un comentariu