“Armonii muzicale” Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară

Distribuie pe:

La Sala de spectacole “Mihai Eminescu”, Casa de Cultură a Studenților din Târgu- Mureș organizează prima ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară “Armonii muzicale”. Evenimentul se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care respectă regulamentul. Derulată în perioada 26-28 octombrie, manifestarea își propune depistarea și promovarea tinerelor talente românești și nu numai.

Concursul de Muzică Ușoară va începe vineri, 26 octombrie, de la ora 18. Pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. Competiția include și secțiunea Interpretare, la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română.

Juriul va fi alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare. Se vor acorda premii pentru locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului.

Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați, este programat sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 18. De asemenea, organizatorii anunță și invitați surpriză!

Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară este creat ca o manifestare cultural artistică, adresată tinerilor iubitori de muzică ușoară cu calități interpretative, preciza Luminița Praja, director festival.

Intrarea va fi liberă!

Lasă un comentariu