Performanțe ale sportivilor mureșeni - Iacob Paula - vicecampioană balcanică

Distribuie pe:

La Salonic, al doilea oraș ca mărime al Greciei (după Atena), s-a desfășurat prima ediție a Campionatelor Balcanice de judo pentru copii născuți în 2006 -2007 (U13). Au putut concura doar campionii și vicecampionii țărilor participante (zece), adică elita judo-ului balcanic la nivelul copiilor sub 13 ani.

Orașul Târgu-Mureș a avut o reprezentantă: sportiva Iacob Paula, componentă a clubului de judo Sport Club Dimas care, în urma unor meciuri foarte disputate, a reușit să cucerească medalia de argint, devenind vicecampioană balcanică. Proaspată campioană națională și-a adaugat astfel în palmares și medalia de argint a balcaniadei desfășurată pe pământ elen și visează cu ochii deschiși la noi rezultate și mai frumoase și mai valoroase.

Antrenorul clubului, sensei Remus Dima, este mândru de performanță și mulțumit că celor două medalii de aur câștigate de elevele sale la campionatele naționale din acest an, li se adaugă și acest rezultat meritoriu, sperând, totodată, ca rezultatele acestea deosebite să-i motiveze pe ceilalți componenți ai echipei să muncească și mai mult la antrenamente, pentru a egala și, de ce nu, a depăși rezultatele colegelor lor. Deși este un club tânăr, înființat în urmă cu doar patru ani, “Sport Club Dimas” a obținut, prin sportivii săi, rezultate frumoase la competițiile de judo desfășurate atât în țară, cât și peste hotare. Munca și seriozitatea din cadrul antrenamentelor și-au spus cuvântul și arătându-și roadele. Având sportivi cu vârste cuprinse între 4 și 45 ani, jodoka clubului Dimas demostrează că sportul acesta deosebit de frumos și complex poate fi practicat la orice vârstă, atât de băieți, cât și de fete. Judo este mai mult decât un sport, este un mod de viață, susțin reprezentanții clubului mureșean!

Lasă un comentariu