HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2018

Distribuie pe:

Noiembrie, ultima lună de toamnă a anului 2018, ne aduce surprize nebănuite, fără să ne lase pradă plictisului sau “griului” pe care îl anticipam.

Chiar dacă natura nu mai este verde și nici iarna nu și-a intrat în drepturi, astrologica.ro promite fiecărei zodii evenimente de neuitat, fie prin călătorii sau avansări în carieră, fie prin împliniri în dragoste sau clarificări în viața de cuplu, după cum urmează:

Berbec - Din nevoia de a te perfecționa, s-ar putea să călătorești mult, pe distanțe mari, dar și viața ta socială este la înălțime, anunțându-se ocazii bune pentru a pune la cale proiecte de grup, cu implicarea unor sponsori. De la jumătatea lunii, îți îndrepți atenția asupra partenerul de viață, redescoperindu-l și acordându-i timpul pe care îl merită. Realizezi că fără susținerea lui nu puteai atinge obiectivele și îl răsplătești în consecință, răsfățându-l.

Taur - Încă de la începutul lunii, ai șanse să faci foarte mulți bani prin asociere cu alte persoane. Apar oportunități să te afirmi în plan profesional, vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă și, astfel, dispar unele tensiuni existente între voi. Până la urmă, vei câștiga mulți bani, dar fii atent: nu este o idee bună să investești în afaceri fără perspectivă sau să dai împrumuturi fără garanții clare, pentru că vei ieși în pierdere! Norocul tău sunt sănătatea de fier și încrederea de care te bucuri din partea partenerului de viață.

Gemeni - Asocierile de natură profesională sau sentimentală cu alte persoane vor ocupa un loc important în viața ta. Ai multă inițiativă pe plan profesional, dar te împaci bine și cu persoana iubită și cu copiii. Atenție, însă: dezechilibrul între cele două planuri (afectiv și profesional) poate naște nemulțumiri de ambele părți, iar tu nu mai știi ce e de făcut pentru a le împăca. Nu este cazul să disperi, pentru că iubirea și înțelegerea cu care te tratează cei din jur îți vor reda încrederea în sine și vei ieși victorios din orice bătălie.

Rac - S-ar putea să realizezi mai multe lucruri pe plan profesional decât ți-ai propus. Dacă întâmpini unele probleme, fie ele și financiare, te ajută părinții. În a doua jumătate a lunii noiembrie, vei întreprinde mai multe călătorii sau vei avea parte de unele victorii personale împotriva birocrației. și cu membrii familiei vei comunica mai ușor, urmând să dispară blocajele emoționale. Pentru Racii singuri, e posibil să apară partenerul mult dorit, în taină, chiar dintre cei mai apropiați prieteni.

Leu - Încă de la începutul lunii, viața ta amoroasă urmează o curbă ascendentă, iar dacă dorești să îți extinzi familia, acum este momentul potrivit. Pe de altă parte, orice discuție, ședință sau audiență pe care o ai, are mari șanse să se finalizeze în favoarea ta. Vei avea inițiativa unor parteneriate bănești de succes, realizate cu persoane din proxima apropiere, însă vei avea parte și de provocări, stârnite de... gelozia ta. Dar, spre sfârșitul lunii, te vei convinge că ai greșit și îți vei împăca partenerul.

Fecioară - Viața ta de familie începe să meargă spre mai bine și chiar e posibil să îți rezolvi unele probleme locative sau de ordin imobiliar. În plus, se arată unele oportunități de suplimentare a bugetului, iar viața profesională (dar și cea amoroasă) se animă mult.

Tocmai din cauza succeselor imobiliare, pot apărea discuții cu rudele nemulțumite de cum s-au rezolvat problemele, dar nu ai motive să îți faci griji. Vorba aceea: unde-i lege, nu-i tocmeală.

Balanță - Încă de la începutul lunii, vei fi mai elocvent decât până acum, așa că bizuiește-te pe abilitățile tale de comunicare și de socializare, mai ales că te afli într-o dispoziție bună. Dinamismul apare, atât în viața profesională, cât și în cea personală, iar tu vei rezolva totul prin fapte, nu doar prin vorbe. Dispui de o energie debordantă, aduci argumente acceptate de toată lumea, iar victoria va fi de partea ta. O singură grijă trebuie să ai: nu te aventura să cheltui peste măsură, doar din capriciu.

Scorpion - În viața ta, vor apărea mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor realizate până acum. Dacă vrei să investești sume mai mari decât dispui, pe termen lung, cere ajutorul rudelor apropiate, pentru că te bucuri de respectul și încrederea lor. În mod sigur, partenerul de viață îți va fi alături, luptând pentru ideile tale și fiind convins că te implici pentru binele familiei voastre.

Săgetător - șarmul și carisma ta sunt la înălțime, ceea ce îți asigură o încredere în tine la cote înalte. Încearcă să profiți de această oportunitate la maximum, pentru că astfel vei avea o influență benefică și asupra membrilor de familie, care sunt cam agitați și cam confuzi. În niciun caz să nu apleci urechea la bârfe sau zvonuri, rămâi obiectiv și echidistant. Astfel, vei reuși să păstrezi armonia în familie. Aceeași atitudine trebuie să o aplici și în viața profesională și vei constata că, fără prea mai eforturi, devii un factor de echilibru, răsplătit financiar ca atare.

Capricorn - În această lună, viața ta interioară se animă destul de mult, lucru cu care tu nu prea ești obișnuit. Nu trebuie să te sperii, ci să faci puțină meditație și introspecție. Procedând așa, vei fi uimit de câtă liniște și încredere în tine vei avea parte, ceea ce îți dă aripi să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Cererea în căsătorie pe care o tot amâni va deveni realitate, la fel ca și majorarea de salariu pe care ai tot ezitat să o soliciți. Nici nu îți vine să crezi că viața poate fi frumoasă și fără să depui eforturi care te depășesc.

Vărsător - Luna noiembrie este o perioadă în care vei străluci, iar viața ta socială urmează o curbă ascendentă. Dispoziția în care te afli este una extrem de bună, deci profită de ea pentru a-ți îmbunătăți confortul de care să te bucuri, atât tu, cât și cei dragi ție, chiar dacă unii dintre ei se află la distanță. Banii vin ca urmare a eforturilor depuse în trecut, dar încearcă să îi folosești cu chibzuială și în niciun caz să nu îi dai cu împrumut, pentru că nu îi mai vezi. Fii un pic egoist și investește în pasiunile tale, răsfață-te fără să te simți vinovat și mai lasă-i pe alții să se descurce singuri.

Pești - Începi o nouă etapă la nivel profesional, iar lucrurile vor evolua într-o direcție bună. Chiar dacă treci prin unele momente mai dificile, ele te călesc și îți arată că ești mai puternic decât credeai. Nici de unele tensiuni apărute între tine și superiori nu trebuie să îți faci griji, întrucât acestea sunt doar teste prin care îți sunt puse la încercare perseverența de a evolua și încrederea de care dai dovadă. șansa este de partea ta, iar cu puțină stăpânire de sine vei depăși orice încercare.

 

Lasă un comentariu