Schimbarea la “ față” a României! Operațiune globalisto-diversionistă “Vrem o țară ca afară!”

Distribuie pe:

Se vede din ce în ce mai clar, în rândul tot mai descrescător al neieșiților din minți, că Marele Experiment Ocultic al instaurării profețitei Ultime Ere, printr-o nemaipomenită revoluție care va decima la propriu popoare întregi, a fost declanșată deloc surprinzător, dar tot mai insistent și brutal, de grupul restrâns al unor parveniți mediocri care, înțelegând că nu își pot implementa fărădelegile globale decât dacă vor scoate în afara legii cel mai redutabil obstacol, Biserica creștină, vor recurge la măsuri din cele mai diabolice ca să îi degreveze pe oameni de autoritățile naționale reprezentative și vor proclama în cele din urmă un Centru Mondial Unic de Comandă care, în nebunia acestuia de a supune întreaga umanitate unei prigoane a cărei cruzime nu va avea egal în istorie, va avea ca scop provocarea apostaziei generale și înnebunirea colectivă!

Uneori însă, riscându-și viața, au fost și sunt temerari care, cu îndrăzneală, au demascat tertipurile acestei “mâini” de antihriști (dezrădăcinați și înșelați), informându-ne cum, pe scara istoriei, și-a făcut apariția o generație de cosmopoliți, ateisto-satanistă! Aceasta a “înghițit” cu nesăț tot ce i-au servit cu viclenie globaliștii, adică ideea de a avea O ȚARĂ CA AFARĂ, “motiv” pentru care, în râvnita ei EPOCĂ A MORȚII, a pus mâna pe “bâta” diversiunilor și, astfel, a deschis “porțile”, derutând mai deunăzi cam jumătate din numărul real al poporului român, pentru proiectarea României pe “orbita” nefastă a civilizației anticreștine. Ca afară! Adică precum în:

ANGLIA. Încă de la grădiniță, copilașii sunt îndoctrinați, în numele “identității de gen”, cu o relativizare a conceptelor (mamă-tată, fetiță-băiat) și, stimulați să își dea frâu liber imaginației ca să fie ce vor, nu ce sunt, ei pot să vină îmbrăcați în uniforme neutre din punct de vedere al genului și chiar să-și scrie, dovedindu-se că sunt supuși de fapt homosexualizării mascate, scrisori de “dragoste” fată către fată, băiat către băiat! S-a ajuns până într-acolo încât acei părinți, care nu vor ca băieții lor să poarte fuste, ori copiii să își schimbe numele din băiat în fată și invers, să fie luați în evidență (profesorii se “autosesizează”!) și să fie deferiți serviciilor sociale și chiar Poliției! Consecințele acestei sexualizări precoce a copiilor, conform Trustului Tavistock (al serviciilor referitoare la identitatea de gen), constau în faptul că, în 2017, erau înregistrate 2.519 cazuri în care îngrijorător de multe fete, în dorința lor să își schimbe sexul, beneficiau de asistența Trustului în demersul ca injecțiile efectuate pentru blocarea pubertății să fie administrate până și copiilor de 9 ani (ATENȚIE, sumele de bani alocate, din bugetul statului, depășesc pe cele destinate tratamentului de cancer)! Culmea identității de gen s-a atins însă, când T. Traweek din Gloucester, prima femeie “episcop”, declara (blasfemiator) chiar în Camera Lorzilor că... până și Dumnezeu este “neutru din punct de vedere al genului” și se erija în fruntea campaniei de feminizare a Divinității (în 2017, Suedia avea să renunțe oficial la referințele masculine de Domn și El pentru a-L desemna pe Dumnezeu)!

S.U.A. Ca să se încurajeze “diversitatea”, fără a se ține cont de mâhnirea adusă copiilor și părinților acestora, autoritățile au interzis elevilor de la școala Robious, din Virginia, ca de Crăciun să colinde sau să pronunțe numele Domnului, Iisus, chipurile... ca să nu “ofenseze” pe elevii de altă naționalitate!

CANADA. Senatul a adoptat, în 2017, legea dictatorială privind transsexualitatea (identitatea de gen). Cine se va opune, în ciuda drepturilor “garantate” privind libertatea de conștiință și exprimare, va putea fi acuzat de discriminare și sancționat cu amendă, “instruire” (“reeducare”), închisoare etc. Tot în această țară, în 2017, autoritățile au emis un certificat de naștere “având mențiunea sex necunoscut, unui bebeluș de numai 8 luni! S-a ajuns la această situație, ca expresie a fenomenului identității de gen, deoarece bebelușul aparținea unui transsexual care a făcut demersuri pentru a crește copilul cu sex neutru!

Vedeți, stimați cititori? Pentru cei care nu dau doi bani pe valorile spirituale, ci sunt preocupați doar de cele materiale, este cu neputință să înțeleagă că, prin lozinca lor “Vrem o țară ca afară!”, au “detonat” în masă “bomba” pierderii sufletelor, faptă ce nu se mai poate răscumpăra nici dacă ar da în schimb tot aurul din lume!

Lasă un comentariu