S-au săturat și-au decis să iasă în stradă! Suporterii lui Hermannstadt fac scandal după ce joacă în exil la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Pe 2 noiembrie, la ora 17.00, fanii echipei Hermannstadt vor lua din nou cu asalt arena din Parcul Sub Arini, însă nu pentru a asista la vreun meci al favoriților, ci pentru a protesta la adresa firmei care a câștigat licitația pentru prima parte a lucrărilor.

Suporterii sibieni s-au săturat de mofturile firmei Construcții SA și de repetatele amânări de finalizare a primei părți a lucrărilor, astfel că au decis să ia atitudine. Drept urmare, membrii galeriei, D'acii 2017 Sibiu, îi cheamă pe toți suporterii FC Hermannstadt la un protest care va avea loc în fața arenei din Parcul Sub Arini. Acțiunea va avea loc vineri, 2 noiembrie, de la ora 17.00. “Revenim acasă!”, anunță fanii sibieni pe grupul lor de pe Facebook. “Acum este momentul cel mai potrivit pentru suporterii sibieni să își manifeste dorința ca echipa noastră să revină ACASĂ și să încercăm împreună să stopăm amânările repetate lipsite de baze reale, lipsa de interes și nesimțirea din partea celor implicați în reabilitarea Stadionului Municipal Sibiu, mai exact firma CONSTRUCȚII S.A.”, susțin suporterii.

Lasă un comentariu