Vino și tu la cea mai mare oră de educație financiară din lume!

De Ziua Mondială a Economisirii, locuitorii din Târgu Mureș și cei din localitățile învecinate sunt invitați să își unească forțele cu mii de români din toate colțurile țării, pentru a stabili un nou record al României: cea mai mare lecție de educație financiară din lume. Miercuri, 31 octombrie, la ora 10.30, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș se alătură celor peste 61 de locații din țară care dau startul, simultan, evenimentului, alături de profesorii de educație financiară din programul Școala de Bani, care îi vor învăța pe cei prezenți cum să își gestioneze veniturile, pentru că independența financiară se învață.

Înscrierile la eveniment se pot face online, prin selectarea celei mai apropiate săli de curs și completarea datelor de contact din formularul de pe pagina www.scoaladebani.ro. Reprezentanții desemnați de Guinness World Records și BCR se vor afla, miercuri, în cele două locații din Oradea, pentru a supraveghea evenimentul al cărui regulament poate fi găsit în toate locațiile implicate în proiect, dar și online, pe site-ul programului.

Educația financiară le poate reda românilor încrederea că pot face acele lucruri la care astăzi doar visează. Tocmai de aceea, anul acesta vom sărbători Ziua Mondială a Economisirii, alături de mii de oameni din toate colțurile țării, care își unesc forțele pentru a stabili un nou record al României și, totodată, pentru a face un nou pas către independența financiară și către o viață mai bună. Contăm pe participarea lor, pentru a face posibilă această misiune ambițioasă și pentru a demonstra că, atunci când noi avem încredere în forțele noastre, putem reda României încrederea în forțele ei, a declarat Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani.

Recordul actual pentru cea mai mare lecție de educație financiară a fost consemnat de Guinness World Records în 2013, pentru o inițiativă care a avut loc în Statele Unite și a numărat 5.624 participanți. Programul de educație financiară Școala de Bani, dezvoltat de BCR, își propune să stabilească un nou record mondial, printr-un eveniment ce va avea loc simultan în 25 de orașe din întreaga țară.

Tinerii din zilele noastre au probleme tot mai mari în a-și administra veniturile și a înțelege aspecte fundamentale în gestionarea financiară proprie, acest subiect nefiind discutat la nivelul la care ar trebui, în școli, neacordându-i-se importanța pe care o are de fapt și neexistând o educație în acest sens, dorim să aducem în atenția publică această problemă și să venim în ajutorul studenților. Prin programul Școala de Bani, alături de BCR, vom lua parte la cea mai mare lecție de educație financiară din lume, sperând, cu ajutorul organizațiilor noastre membre din centrele universitare din întreaga țară, să aducem o schimbare și în acest segment educațional. - Petrișor Tucă, Președinte Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Fiți alături de noi în misiunea de a intra în Cartea Recordurilor - Guinness World Records și de a crește nota României la educație financiară!

Le mulțumim partenerilor noștri: Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș și ANOSR.

Lasă un comentariu