Stil de viață minimalist cu Jella Jornales, în premieră la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Cât de greu este să ducem un stil de viață minimalist? Echipa JCI Târgu-Mureș ne invită la un eveniment care își propune să ne influențeze pozitiv viața cotidiană, prin adoptarea unor idei care să ne ajute să înțelegem acest stil. Miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18.30, la Restaurant Citadel, va avea loc evenimentul Minimalism - Practical Advice, cu un specialist în acest domeniu: Jella Jornales, blogger de modă etică, speaker și ambasador al modului de viață minimalist.

Originară din Filipine, Jella a călătorit în diferite părți ale lumii, având astfel oportunitatea de a întâlni oameni aflați pe diferite căi ale vieții, realizând cât de mare este lumea și, în același timp, mică, oamenii fiind cumva conectați între ei. Printre călătoriile ei, Jella a locuit, de asemenea, în diferite părți ale lumii. Unul dintre acele locuri, a fost Londra, Anglia, unde și-a descoperit cu adevărat iubirea pentru modă și arte. Este, de asemenea, pasionată de tot ce ține de sustenabilitate, dezvoltare personală și împărtășirea călătoriei cu acest proiect al ei. Fiind cu mult timp în urmă dependentă de cumpărături, mai ales când venea vorba de haine, Jella a luat decizia de a se aventura în modul de viață minimalist. Pentru a realiza acest lucru, a început să își aleagă ținutele cu mai multă atenție, garderoba ei acum conținând doar 40-50 de elemente.

În prezent vorbește despre experiențele ei pe blogul www.jellajornales.com, pe pagina de Instagram www.instagram.com/jellajornales/ unde are peste 6.700 followers și este directorul general al Asurio Pinafico, o casă de modă etică, în Manila. Jella face acum parte dintr-o comunitate care valorifică omul, mediul înconjurător și care se bucură de conversații profunde la o cafea sau Chai Latte. De asemenea, este voluntară pentru Fashion Revolution Philippines, o mișcare globală care militează pentru o mai mare transparență, sustenabilitate și etică în industria modei.

“Mă străduiesc să încep o conversație într-un fel care să stârnească curiozitatea și să inspire oamenii să privească modul în care consumă. O fac într-un mod pozitiv și captivant, deoarece ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să îi fac pe ceilalți să se simtă vinovați. Educarea oamenilor în ceea ce privește moda este importantă, fiindcă majoritatea dintre noi ne trăim viețile neștiind că există consecințe atunci când ne alegem hainele pe care le cumpărăm”, declară Jella.

Jella a ajuns la concluzia că nu are nevoie de multe pentru a fi fericită, iar pentru ea, asta a făcut toată diferența.

Echipa JCI Târgu-Mureș vă invită să pășiți alături de ei și de Jella Jornales, să aflați mai multe despre experiențele pe care ea dorește să le împărtășească.

Evenimentul este gratuit și se va asigura traducerea în limba română. Pentru o bună organizare este recomandată înscrierea la:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRoMXs0OHfFJacEaLIT1-QcFeLbaUX7GII8jA8QhLaFtexw/viewform

Lasă un comentariu