SE POARTĂ DINȚII... CURCUBEU!

Distribuie pe:

Ultimul răcnet al modei se aude din Statele Unite ale Americii, unde brandul Chrom a creat un tip de ojă care se aplică pe dinți și funcționează exact precum o ojă pentru unghii.

Culoarea rezistă pe dinți timp de până la 24 de ore, nu se șterge când mănânci sau bei ceva, nu are niciun gust și se îndepărtează simplu, prin spălare cu pastă de dinți obișnuită.

“Cel mai nou trend în modă se numește dinți curcubeu și presupune colorarea dinților folosind o pastă special concepută. Oja pentru dinți este disponibilă în zece culori: roz închis, roz deschis, albastru, bleu pastelat, verde mentă, galben, auriu deschis și auriu închis, argintiu și cupru.

Produsul a fost conceput împreună cu medicii dentiști, astfel că nu este nociv pentru dantură și nu pigmentează dinții pe termen lung.

Totuși, nu este un look pe care să îl porți în fiecare zi, dar dacă vrei să atragi toate privirile cu zâmbetul tău la o petrecere, atunci dinții colorați ar putea fi o idee interesantă.

Devine un lucru obișnuit să folosești oja pentru dinți la petreceri, dar și la birou, când se poate colora un singur dinte, care să se asorteze cu oja de pe unghii, culoarea părului sau ținuta”, afirmă producătorii, citați de descopera.ro.

Lasă un comentariu