ZODIILE ȘI DEFECTELE DE CARACTER

Distribuie pe:

Atitudinea fiecăruia dintre noi față de societate, față de ceilalți oameni și față de propria persoană se dezvăluie, firesc, prin trăsături pozitive de caracter precum sinceritatea, cinstea, spiritul de echipă, empatia, altruismul sau spiritul de răspundere, dar și prin defecte: individualism, egoism, lingușeală, spirit mercantil sau minciună.

Dacă în ceea ce privește calitățile, ne străduim să le scoatem în evidență, atunci când vine vorba de propriile defecte, încercăm să le ascundem. Însă astrologica.ro ne prezintă “latura întunecată” din noi, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbecul spune cele mai grave și insensibile lucruri pe care le-ai putea auzi vreodată. Nu vei cunoaște atâta durere până când nu te rănește un Berbec. El nu cedează și este foarte războinic, așa că, dacă intri într-un conflict cu el sau aveți o confruntare, s-ar putea să te trezești fugind. Berbecul va fi cel care te va alerga.

Taurul este un prieten loial, dar dacă se află în prezența altcuiva, această loialitate dispare brusc. Își critică copiii, părinții, animalele, orice. Dacă ai un prieten care este născut în această zodie, asumă-ți că poate spune cele mai rele lucruri despre tine celorlalți prieteni.

Gemenii se plimbă, de regulă, prin viață, luând-o așa cum vine. Dar, când sunt deranjați, supărați sau înfuriați, ei aruncă cu cele mai dure lucruri posibile de spus. Este ca și cum s-ar transforma în alte persoane, devenind reci și brutali verbal.

Racul are capacitatea de a se împrieteni cu oamenii și, apoi, de a-i trăda instantaneu. Nu este de încredere, pentru că se crede centrul universului și, astfel, îi tratează pe cei din jur ca pe niște gunoaie. Racul te poate înlocui imediat, să nu îți faci speranțe.

Leul nu stă pe gânduri și trece la acțiune atunci când se simte agresat sau insultat. Egoul Leului este atât de fragil, încât dacă te uiți la el într-un mod greșit, el e capabil să pună capăt prieteniei cu tine fără să îți dea vreo explicație. El îți va trăda încrederea și va face să pară că tu ești vinovat.

Fecioara este atât de plină de ură față de sine, încât această ură se răsfrânge și asupra celor din viața ei. Ea ajunge să fie acel gen de martir care se plânge că nimeni nu o iubește, dar e singura vinovată pentru că oamenii se îndepărtează de ea. Critica și insultele groaznice sunt de vină. Fecioara pare că te urăște și te va face să o urăști și tu.

Balanța își petrece fiecare zi din viață afișând un zâmbet larg și o amabilitate exagerată, însă va sfârși prin a-și reprima sentimentele adevărate. De regulă, Balanța refulează prin emoții negative și o furie ieșită din comun. Stai departe de ea atunci când are o astfel de dispoziție.

Scorpionul este sadic. Uneori este distractiv și sexy, dar alteori trebuie să te ferești din calea lui. El nu este deloc stabil și are nevoie de agresivitate. Are nevoie de conflicte și de negativitate pentru a funcționa.

Săgetătorul nu te va insulta, ci te va scoate din viața lui definitiv. Dacă i se pune pata pe tine, s-a terminat totul. Toată lumea vrea să aibă ultimul cuvânt, dar Săgetătorul vrea să îl ai tu, tocmai pentru a-și oferi ocazia să dispară, lăsându-te să aștepți inutil după răspunsul lui.

Capricornul este un mare vocalist, dar nu se poate descurca de unul singur. Atunci când vrea să transmită un mesaj radical de putere, el o va face doar dacă se află într-o mulțime în care toți simt același lucru ca și el. Dacă nu ești în grațiile lui, el și echipa lui va face o revoluție împotriva ta. Se bucură să te distrugă, atât timp când prietenii lui sunt acolo să îl aplaude.

Vărsătorul minte pentru a obține ceea ce vrea. Dacă îl confrunți, va minți și mai mult, spunându-ți că te înșeli. Persoanele născute în această zodie sunt interesante doar de ceea ce se întâmplă în propria lor viață și vor face orice pentru a ajunge unde își doresc.

Peștii sunt cu adevărat siniștri. Ei vor găsi o modalitate de a perturba distracția altora atunci când lor nu le convine ceva. Când dau o petrecere, toată lumea este invitată, dar ei oferă o experiență mizerabilă. Simt o satisfacție majoră când reușesc să strice cheful celorlalți.

Lasă un comentariu