PE URMELE MATERIALELOR PUBLICATE MULȚUMIRI ADRESATE ZIARULUI “CUVÂNTUL LIBER” ȘI PRIMĂRIEI

Distribuie pe:

În ziarul “Cuvântul liber” din data de 25 octombrie s-a publicat un scurt articol, în baza sesizării primite din partea lui Ioan Petri, președintele Asociației de proprietari nr. 163, de pe strada Libertății. Subiectul a fost în legătură cu numeroasele solicitări din partea asociației de proprietari către Primăria Târgu-Mureș de a se amenaja o parcare, într-un perimetru aflat în curtea din spatele blocului de la numărul 99. În cursul zilei de 7 noiembrie am fost anunțați telefonic de președintele de asociație prin care ni s-a transmis o veste bună și o scrisoare pe care o reproducem în cele ce urmează:

“Bună ziua,

Mă numesc Petri Ioan. Am discutat cu dumneavoastră despre parcarea care a început să se amenajeze. Doresc să aduc mulțumiri, pentru această acțiune, domnului Claudiu Maior și domnului Dorin Belean, cei cu care am avut contact direct. Probabil sunt și alții care au avut un aport la această acțiune.

Astăzi, în data de 7.11.2018, am fost împreună cu dl. Belean, cu încă un reprezentant al Primăriei, nu am reținut numele, și cu dl. Dragoș, reprezentantul firmei, sau patronal firmei care va amenaja parcarea acolo. Am identificat un loc unde se va amenaja o altă parcare și cu aceasta sperăm să satisfacem nevoia locuitorilor de a avea unde parca mașina.

Mulțumesc ziarului “Cuvântul liber” și celor de la Primărie, care, împreună facem ca lucrurile să meargă mai bine în Târgu-Mureș, ca locuitorii orașului, în cazul nostru, din cartierul unde locuiesc, să beneficieze de ceea ce se face bun.

Trimit atașat și două poze cu lucrarea în derulare la parcare și cu locul unde se va amenaja o altă parcare”.

 

Lasă un comentariu