Dragnea nu face “pariu” pe autostradă...

Distribuie pe:

După ce, miercuri, Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind realizarea autostrăzii Iași-Târgu-Mureș, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că nu face “pariu” pe tema orizontului de timp pentru ducerea la bun sfârșit a lucrării.

Întrebat când se va fi-naliza Autostrada Unirii, Dragnea a spus, potrivit agerpres.ro: “Abia s-a aprobat ieri. (...) Asta este o întrebare care nu arată rigoare. Nu suntem la pronosport (...). O să mă interesez, o să vorbesc cu ministrul Transporturilor, prezent sau viitor, cu specialiști de la Guvern, cu cei din Compania de Drumuri, cu cei din Comisia de Prognoză, ca să vedem care este orizontul de timp posibil, la care această autostradă să fie finalizată. Numai atunci vă pot da un răspuns. Eu pariu pe așa ceva n-am să fac”. De unde rezultă cam când va fi gata autostrada.

E bine, totuși, că dl Dragnea nu face pariu pe un cal mort. Care cal a “rumegat”, așa mort și decedat, 17 milioane de euro, mai ceva decât bidiviul lui Făt-Frumos. Și câte o să mai rumege!

Lasă un comentariu