Sighișoara, prezentă la cel mai mare eveniment din România dedicat turismului

Distribuie pe:

Centrul Expozițional Romexpo din București organizează edițiile de primăvară și de toamnă ale Târgului de Turism al României (TTR), prilej de prezentare a celor mai interesante și atractive oferte turistice din România și din străinătate, ce includ: turismul cultural, rural, de afaceri, turismul de tratament, destinații exotice, croaziere, turism de aventură.

Manifestarea oferă, totodată, pentru vizitatorii specialiști, posibilitatea de a întâlni parteneri de afaceri, de a reînnoi și consolida relațiile existente cu partenerii tradiționali.

La ediția de toamnă din acest an (cea de-a 40-a), desfășurată în perioada 15 - 18 noiembrie, participă Municipiul Sighișoara, alături de Asociația Visit Mureș Egyesulet, județul nostru fiind prezent cu un stand personalizat, în suprafață de 15 mp, în perimetrul căruia vor fi promovate toate zonele de interes turistic ale arealului mureșean, precum și principalele evenimente cu potențial de atragere a turiștilor în acest colț de țară.

“În vederea promovării Sighișoarei și a Cetății Medievale, reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică au realizat materiale de promovare a obiectivelor turistice și a manifestărilor cultural-artistice.

De asemenea, va fi promovată și aplicația SIGHIșOARA CITY APP, un proiect realizat de Municipiul Sighișoara pentru informarea potențialilor turiști, creșterea fluxului de consumatori de servicii turistice a municipiului. Aplicația conține informații despre posibilitățile de cazare și despre restaurante, baruri, cafenele, dar și informații turistice, o secțiune ce cuprinde informații utile pentru turiști”, informează municipalitatea. 

 

Lasă un comentariu