CRISTINA NEAGU ARE EUROPA LA PICIOARE! NOU PREMIU PENTRU VEDETA CELOR DE LA CSM BUCUREȘTI

Distribuie pe:

Cristina Neagu (30 de ani) a fost votată vedeta etapei a cincea a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, în care CSM București a învins-o clar pe Ferencvaros Budapesta, informează cea mai importantă competiție intercluburi. Neagu a marcat 10 goluri pentru campioana României, care a dispus cu 34-28 de FTC-Rail Cargo Hungaria, duminică, în deplasare, asigurându-și prezența în grupele principale ale celei mai galonate competiții intercluburi din lume. Cristina Neagu a câștigat duelul cu alte două jucătoare nominalizate în anchetă, Djurdjina Jaukovic (ZRK Buducnost Podgorica) și Hanna Yttereng (Vipers Kristiansand). De remarcat că, și titlul de cel mai bun jucător al etapei a șaptea din Liga Campionilor la masculin a revenit tot unui handbalist ce evoluează la o echipă din România, tunisianul Amine Bannour (Dinamo).

CSM București va juca cu Bietigheim în ultimul meci CSM București s-a temut degeaba de returul cu Ferencvaros. S-a impus și la Budapesta și a preluat șefia Grupei D a Ligii Campionilor, după cea mai              convingătoare prestație din acest sezon. În fața unui public numeros, jucătoarele maghiare au început mai bine și au condus cu 5-1 în debutul partidei. CSM a preluat conducerea la jumătatea reprizei și a intrat la cabine cu un avans de șapte goluri. Recitalul ofensiv al campioanei României a continuat și după pauză. Cristina Neagu a încheiat partida cu nouă goluri marcate, iar CSM a obținut a treia victorie în grupă.

S-a încheiat 34-28 pentru românce, care sunt calificate în grupele principale. În ultimul meci, pe teren propriu, vor întâlni Bietigheim, duminica viitoare, în direct la Digi Sport 1, de la 17.15.

Lasă un comentariu