HAIDEȚI LA DANS!

Distribuie pe:

Școala de dansuri “Mureș Kizomba” s-a mutat într-o sală mai grandioasă, mai primitoare, profesionistă din toate punctele de vedere, în ceea ce privește profilul “Kizomba”. Pentru a-și atinge obiectivele, Bogdan Laslo (pionul principal al MKZ Mureș Kizomba), înconjurat de prieteni cu care se sfătuiește neîncetat și colegi de ring de dans, au realizat acest mic, dar important pas, de a se muta într-o sală în care spațiul este suficient pentru toți “învățăceii”, în strada Progresului nr. 2, cartier Tudor.

Laslo Bogdan spune despre el că dorește sa fie într-o continuă învățare în acest domeniu, și nu numai, motiv pentru care participă mereu la cursuri de formare profesională în dans, și nu numai:

- Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate “eșecurile” pe care le-am întâmpinat în 35 de ani (n.n. - vârsta lui). Acestea, de fapt, sunt lecții de viață din care învăț mereu. Până la urmă, nu le putem numi eșecuri... sunt oportunități de dezvoltare pe toate planurile. Mulțumesc, Mamă și Tată, că m-ați pregătit pentru asta, și ați avut mereu încredere în mine, că voi păși corect pe ritmul melodic al vieții! Susținerea dumneavoastră, Mamă și Tată, îmi inspiră credință, tărie și energia de a merge ÎNAINTE. Mulțumesc, fratelui meu, un adevărat prieten, care pentru mine este “profesor în toate”. Mulțumesc sfătuitorului meu... anonim.

*

Motto-ul lui Bogdan este “- Ce mai faci, părinte? / - Cad, și mă ridic”. Dar... “Vorba multă, sărăcia omului”. Haideți la dans!

***

Joi, 22 noiembrie, la Cinematograful ARTA din Târgu-Mureș, premiera filmului românesc “Coborâm la prima”, regia Tedy Nicula.

Lasă un comentariu