„PHARMACOFOR", CONFERINȚA ANUALĂ A STUDENȚILOR FARMACIȘTI DIN TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În urmă cu o săptămână, a avut loc, la Târgu-Mureș, cel mai mare eveniment farmaceutic studențesc târgmureșean, intitulat Conferința Anuală a Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș „PharmacoFor". Acest eveniment s-a aflat la prima ediție, desfășurându-se pe durata a trei zile, 8-10 noiembrie, gazda fiind Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș.

Conferința Anuală a Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș „PharmacoFor" a reunit aspectele cele mai importante de care un viitor farmacist trebuie să țină seama în dezvoltarea sa atât ca profesionist, cât și ca om. Astfel, studenții care au participat s-au putut bucura de simpozioane susținute de profesori universitari și speakeri care au aprofundat partea teoretică a vieții farmaceutice, diversitatea temelor tratate fiind apreciabilă.

Pe lângă partea teoretică, participanții au putut aborda și unele aspecte practice din viața de farmacist. Această parte a fost riguros supravegheată și coordonată de cadre universitare din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș și nu numai.

Întrucât această conferință a fost una adresată exclusiv studenților, pe lângă partea științifică, participanții s-au putut bucura și de frumusețile vieții studențești, programul social fiind unul variat. În cadrul serilor de socializare, participanții din centrele universitare din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara au cunoscut ce înseamnă ospitalitatea târgmureșeană, interacțiunea în cadrul unei atmosfere degajate ducând la legarea multor prietenii cu o origine clară: „PharmacoFor", Târgu-Mureș, ASF.

Conferința a reprezentat o inițiativă a Asociației Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș, asociație care își serbează în acest an 10 ani de la înființare. Printre activitățile asociației, în decursul unui deceniu, se pot enumera campanii filantropice, de informare și organizarea evenimentelor social-culturale, Conferința Anuală a Studenților Farmaciști din Târgu-Mureș „PharmacoFor" reprezentând încununarea tuturor acestor activități și, de ce nu, întruchiparea „rețetei succesului".

 

 

Lasă un comentariu