“POVESTEA NOASTRĂ ÎN AN CENTENAR”

Distribuie pe:

Zilele trecute, Casa Corpului Didactic Mureș - director prof. Cristiana Chira, a organizat evenimentul de multiplicare ,,Focus grup în domeniul învățării la locul de muncă”, în cadrul proiectului ,,Competențe pentru oportunități de muncă în domeniul enogastronomiei și turismului”, programul Erasmus+.

Cu acest prilej a fost prezentată platforma on-line pentru promovarea WBL (învățare la locul de muncă) în domeniile turismului și enogastronomiei, realizată în cadrul proiectului. Aceasta conține: o bază de date internațională a furnizorilor de WBL; interviuri didactice cu antreprenori în domeniul turismului și enogastronomiei, precum și interviuri cu elevi și antreprenori care au avut experiențe în WBL. De asemenea, cuprinde și un spațiu virtual de comunicare.

Utilizarea platformei va avea impact asupra profesorilor de specialitate, asupra elevilor, cât și asupra firmelor care desfășoară activități în domeniul enogastronomiei și turismului, susțineau organizatorii.

La activitate, desfășurată sub genericul ,,Povestea noastră în An Centenar”, au participat profesori, directori de unități de învățământ asociate, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai autorităților locale.

Lasă un comentariu