ZÂMBETE PE CHIPURI ȘI SCLIPIRI ÎN PRIVIRI

Distribuie pe:

Gesturi simple, mărunte în aparență, pot face diferența dintre a fi sau a nu fi, dintre a simți că ești parte a unei familii și a te simți singur. Ele pot da naștere speranței, pot aduce zâmbete pe fețe triste și pot transforma vise în realitate. Gesturi simple pot face un cămin dintr-un centru de plasament, așa cum sunt și cele patronate de Asociația “Sf. Elisabeta”, înființată de Părintele Bakó Bela Pál, în urmă cu 20 ani.

Gestul dumneavoastră, stimați părinți ai elevilor Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureș, de a dona fructe, legume și alte alimente neperisabile cu ocazia ,,Săptămânii fructelor și legumelor donate”, are o importanță majoră pentru cei 31 de copii îngrijiți cu multă pasiune în centrele de plasament din Glodeni și Târgu-Mureș.

Accentul, aici, cade pe educația copiilor, dovadă și faptul că fiecare copil îngrijit frecventează sau a frecventat o unitate de învățământ până la finalizarea ciclului. Iar dacă unii și-au întemeiat deja propriile familii și au plecat de la centru, alții își continuă studiile, una dintre fete fiind studentă la Facultatea de Psihologie din Cluj-Napoca.

Alimentele donate vor ajunge pe mesele copiilor sau în cizmulițele lor (pe 6 decembrie) și vor aduce, cu siguranță, zâmbete pe chipuri și sclipiri în priviri!

Vă mulțumim tuturor pentru implicare: părinți, elevi, cadre didactice!

Mulțumim că ați ales să faceți parte din familia “Tudor Vladimirescu”!

Lasă un comentariu