MARȘ DE PROTEST ÎMPOTRIVA PACTULUI GLOBAL PENTRU MIGRAȚIE

Distribuie pe:

Mai multe organizații neguvernamentale au organizat ieri, 5 decembrie, MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI, protestând, astfel, împotriva semnării de către țara noastră a Pactului Global pentru Migrație, ce urmează a fi adoptat de statele membre ONU (o parte dintre ele) la Marrakesh, în zilele de 10 și 11 decembrie. Traseul parcurs de protestatari a inclus: Ministerul Afacerilor Externe; Guvern (Piața Victoriei); Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției); Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul); Palatul Cotroceni.

Redăm textul declarației dată publicității de către organizatori:

„Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv! Ea precizează cât se poate de clar că România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil (art.1, alin.1) și că pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine" (art. 3, alin. 4).

Atragem prin această manifestare atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că Legea fundamentală nu permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Or, există chiar și parlamentari care nu au habar ce conține acest Pact!

Noi, românii, suntem toleranți. Dar privind la efectele pe care această migrație le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franța etc.) realizăm simplul adevăr: acela că migrația islamică nu are șanse de integrare în niciun popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de știri din țările de mai sus, la crime, la războaiele stradale, la crasa nesupunere civică, la violențele contra poliției, la impunerea legii islamice Sharia în suburbiile și cartierele din atâtea și atâtea orașe europene, la violuri în masă etc., cât să realizăm că așa-zisul multiculturalism (melting-pot), așa cum este el invocat de birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles, nu este decât o imensă ipocrizie. Menirea acestei ipocrizii este visul marxiștilor dintotdeauna: destructurarea națiunilor într-un ghiveci internaționalist ușor de guvernat.

Prin protestul nostru apărăm de fapt teritoriul României. Cei care plănuiesc să aducă aici populații întregi, străine de credința și cultura poporului român - și, în plus, fac asta în deplin secret - se fac vinovați de trădarea intereselor noastre și vor trebui să răspundă!

Pactul Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată își propune asigurarea unui cadru sigur pentru o migrație (a) controlată, (b) cu statut de Drept al Omului și în care (c) să nu se mai facă nicio distincție între refugiații de război și migranții economici.

Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia etc.

La un secol de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: PE AICI NU SE TRECE!

Cerem retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație!", se arată în documentul semnat de reprezentanții organizatorilor: Asociația Noua Dreaptă, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene, Asociația Bucovina Profundă, Asociația Calea Neamului, Asociația Gogu Puiu, Asociația Pro Consumatori, Asociația pentru Revigorarea Tradiției, Asociația Scut Botoșănean, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni, Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public.

De menționat că, la 22 noiembrie, organizațiile menționate au organizat un protest similar, în fața Ministerului de Externe. Doar aproximativ 30 de persoane au luat parte la miting, lipsa de interes față de acest subiect datorându-se insuficientei mediatizări și necunoașterii, practic, a prevederilor și „capcanelor" documentului (netradus în limba română) ce urmează să schimbe, fundamental, rosturile, valorile și evoluțiile întregii planete. Cu acea ocazie, organizatorii au transmis ministrului Teodor Meleșcanu două memorii prin care solicită neaderarea României la acest Pact, pentru motivele invocate, însă, după câteva zile, președintele Iohannis și-a dat acordul pentru ca România să semneze documentul.

Sursa foto - activenews.ro

Lasă un comentariu