ÎN ANUL CENTENARULUI, CONCURSUL JUDEȚEAN DE MATEMATICĂ ,,NUMERUS” A AJUNS LA EDIȚIA A XVIII-A

Distribuie pe:

Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, a organizat, în cursul lunii noiembrie, Concursul Județean de Matematică ,,Numerus”, ediția a XVIII-a. Au participat 309 elevi din școlile din județul Mureș, iar subiectele au vizat programa școlară specifică fiecărei clase.

În cadrul competiției, 134 de elevi au obținut rezultate bune și foarte bune, fiind premiați recent. Festivitatea a avut loc la sala festivă a Liceului Tehnologic ,,Electromureș” din Târgu-Mureș. La eveniment a fost prezentă și dna Inspector școlar de specialitate, prof. Mihaela Cojocnean, care le-a adresat un cuvânt de bun venit elevilor și i-a premiat. Au fost acordate 24 de premii I, II și III și 100 mențiuni, constând în bani, creioane mecanice și ciocolate, prin sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Adresăm mulțumiri Inspectoratului Școlar Județean Mureș, colegilor, profesorilor, părinților și, mai ales, elevilor. Adevărata bucurie și mândrie ne-o aduc rezultatele...

Felicitări tuturor participanților!

 

Lasă un comentariu