U.D.M.R. RECUNOAȘTE CĂ NU EXISTĂ SECUI ȘI “ȚINUT SECUIESC” ÎN ROMÂNIA!

Distribuie pe:

Prin “propunerea legislativă pentru implementarea subpunctului 1 al punctului III din Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918”, înregistrată la Camera Deputaților cu nr. 732 din 5 decembrie 2018, semnată de toți senatorii și deputații U.D.M.R., se recunoaște că în România nu există minoritatea secuiască și nici așa-zisul “ținut secuiesc”. La articolul 2, lit.b, parlamentarii U.D.M.R. au înscris toate minoritățile etnice din România, respectiv: “albaneză, armeană, bulgară, cehă, croată, elenă, evreiască, germană, italiană, macedoneană, maghiară, poloneză, ruso-lipoveană, romă, ruteană, sârbă, slovacă, tătară, turcă, ucraineană”. Parlamentarii U.D.M.R. au confirmat, în scris, că nu există minoritatea secuiască în România și, ca urmare, nu există niciun argument care să justifice așa-zisul “ținut secuiesc” fără secui.

Adevărul este că U.D.M.R. acționează pentru obținerea autonomiei teritoriale a “Ungariei mici” în inima României, pe multimilenarul Pământ Sfânt moștenit de Poporul Român de la Poporul Primordial al Geților. Ungaria nu are niciun drept istoric asupra Sfântului Pământ românesc din multimilenara Geție Edenică. Se știe că, strămoșii ungurilor, un popor barbar și migrator, au năvălit în vechea Europă și s-au așezat în Câmpia Panonică abia în jurul anului 900 d.Hr.

După Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, timp de 100 de ani, minoritatea etnică maghiară din România, prin numeroasele sale organizații antiromânești, nu a recunoscut România Mare și nici “Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia”.

După ce românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni au sărbătorit Centenarul Marii Uniri, parlamentarii U.D.M.R. sfidează, din nou, Poporul Român și Constituția României prin solicitarea transpunerii într-o lege a unui subpunct din “Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia”, document pe care organizațiile minoritarilor etnici maghiari nu l-au recunoscut niciodată! Timp de 100 de ani nu au solicitat Parlamentului României să transpună în legi unele prevederi din Rezoluțiunea de la Alba Iulia, cu toate că această pretenție este prescrisă.

După 100 de ani, U.D.M.R. a cerut ca inițiativa sa legislativă să fie dezbătută în procedură de urgență în Parlament. Biroul Permanent al Camerei Deputaților a respins această pretenție a U.D.M.R.

Toți semnatarii propunerii legislative a U.D.M.R. au solicitat și au obținut cetățenia statului maghiar și au jurat credință Ungariei, inclusiv să acționeze pentru refacerea Ungariei Mari prin anexarea Ardealului.

Prin această propunere legislativă, Ungaria și U.D.M.R. au solicitat următoarele:

1.Minoritatea etnică maghiară din România să devină popor conlocuitor care să beneficieze de drepturi speciale, adică: să se instruiască, să se administreze și să se judece în limba sa; să fie angajați/numiți etnici maghiari în funcții de conducere în toate instituțiile Statului Român la nivel central și în județe, în funcție de ponderea lor în totalul populației; să aibă o reprezentare mai mare în Parlamentul European, Parlamentul României, Consiliile județene și Consiliile locale.

2. Înființarea unor regiuni de dezvoltare separate cu un statut de autonomie teritorială.

Având în vedere încălcarea Constituției României și a Legii partidelor politice (U.D.M.R. fiind asimilată, de frații săi de la guvernarea României, cu un partid politic), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție are obligația de a se autosesiza și de a acționa pentru scoaterea în afara legii a U.D.M.R.

Se știe că, P.S.D. și A.L.D.E. au asigurat participarea U.D.M.R. la guvernarea României prin numirea unor membri ai acestei organizații șovine extremiste și antiromânești, în posturi de secretari de stat, directori în toate ministerele, prefecți, subprefecți și șefi ai multor instituții deconcentrate în numeroase județe. P.N.L. a guvernat țara împreună cu U.D.M.R., iar U.S.L. și P.M.P. fac parte, împreună cu U.D.M.R., din aceeași familie politică europeană. Ca urmare, nici un partid politic parlamentar nu a acționat și nu va întreprinde nimic pentru eliminarea de pe scena politică românească a U.D.M.R. Această misiune și-a asumat-o Partidul România Noastră, o nouă formațiune politică patriotică, care va avea primul său Congres la Alba Iulia, în ziua de 15 decembrie 2018.

 

Lasă un comentariu