Atenție, români! Dușmanii statului național unitar nu dorm! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR” (81) O enigmă pentru (toți) aliații Ungariei!

Distribuie pe:

“Problema este foarte grea și vine atunci când sărbătorim 100 de ani pentru această țară. Se știe clar că nu vor fi acceptate (cererile din proiectul de autonomie depus în Parlament de U.D.M.R. - n.a.) de niciun partid din România, indiferent care ar fi acela. Cine ar accepta așa ceva, ar fi considerat trădător de țară. Nu se poate accepta. Să nu uităm că domnul Orbán, premierul Ungariei, a fost, în ultimii 2 ani de zile, de două ori în România, însoțit de Lászlo Tökes și de domnul Hunor și a făcut niște declarații care seamănă foarte mult cu acest proiect de lege. Și asta mă duce cu ideea că acest proiect a plecat de la Budapesta și sigur că are aprobarea lui Putin. Putin i-a spus lui Orbán că problema Transilvaniei trebuie rezolvată. Putin i-a dăruit lui Dodon (președintele Republicii Moldova - n.a.) harta Moldovei Mari, adică Moldova noastră să se unească cu Moldova ex-sovietică și să facă o țară care să le fie lor datoare. Sunt lucruri care se repetă, se repetă ce s-a întâmplat la Revoluție” (Costin Georgescu, fost director de S.R.I).

Cu cât ne apropiem mai mult de profețitul final al creației, când oamenii se vor disprețui atât de mult încât se va ridica neam peste neam, cu atât ne dăm seama că rasa umană, din ce în ce mai degenerată, va căuta disperată să își prelungească supraviețuirea apostată, anticreștină, aruncându-se într-un război catastrofic planetar cum nu a mai fost și de la care nu vor putea lipsi superputerile SUA și Rusia! Nu încape îndoială că, pe ruinele acestei anticipate conflagrații, marile puteri au neapărată nevoie de crearea unor tensiuni diplomatice între țările-satelit, numai “bune” să aprindă “fitilul” colapsului vechii lumi pentru ca acest progres distructiv de amploare să ia sfârșit, cu sau fără state ca Ungaria și România, prin proclamarea lui Antihrist ca unic suveran al Statului Totalitar Universal!

Cert este însă că, deocamdată, cei care se întrec să arunce “sămânța” discordiei, în “butoiul de pulbece” al Europei, sunt în primul rând acei extremiști ai Budapestei care, așezându-se cu “fundul” în “luntriile” americano-ruse, își închipuie că pot să păcălească eventual lumea întreagă, numai să atragă Transilvania într-o fază incipientă de independență și, apoi, să o vadă înglobată într-o Ungarie de s-ar putea nemărginită! Așa se explică de ce, mai bine de 100 de ani, Ungaria nu a ratat niciun prilej istoric de a ațâța România, provocându-ne în ultima vreme, după modelul separatist rusesc și, având ca țintă dezmembrarea teritorială, să ne destabilizeze zilnic Țara cu fel și fel de pretenții, forțându-ne “mâna” cu un scenariu de tip Crimeea, în special în județele Harghita, Covasna și... chiar Mureș! Cum însă acest plan nu îl poate duce la bun sfârșit de una singură, căci frica de un eventual război cu România a “paralizat” întotdeauna, Ungaria caută acum sprijin în “brațul armat” al Rusiei lui Putin, tot astfel cum, odinioară, s-a “ascuns” de frica românilor după “scutul” unor conjuncturali aliați străini: italieni (Mussolini), austrieci (M. Tereza, F. Joszef), germani (Bismarck, Hitler) ruși (Stalin, Brejnev, Gorbaciov), francezi (Mitterand), americani (Bush, Trump)...

În orice caz, ceea ce nu înțelege Ungaria, iar aceasta ar trebui să o pună pe gânduri, este că, peste marile hotărâri istorice luate în cu totul alte sfere, ea s-a încumetat mereu să se ridice pe “umerii” atâtor aliați, efemeri, împotriva neamului nostru românesc, însingurat și oropsit, dar cu Dumnezeu veșnic alături! După Credința noastră, însă, ne va fi dat nouă, sau nu, să rămânem cu Transilvania neștearsă de pe harta Țării! De noi depinde ce va fi!

Lasă un comentariu