„MEDICINA VIITORULUI"

Distribuie pe:

Cu ocazia Zilelor UMFST, Comisia de Cercetare Științifică a Senatului UMFST Tg.-Mureș organizează o manifestare comună a colectivelor de cercetători ale celor 2 universități care au fuzionat recent, în vederea identificării unor oportunități de colaborare pentru realizarea de proiecte ambițioase în domenii de viitor.

Temele abordate includ noi aplicații ale informaticii medicale, inteligență artificială în medicină, medicină digitală, noi tehnologii medicale etc., prin integrarea experienței complementare a echipelor de cercetare din cele 2 universități.

Manifestarea, intitulată „Medicina Viitorului", va avea loc astăzi, 12 decembrie 2018, cu începere de la ora 9.00, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

La manifestare a confirmat prezenta și domnul Dan Zbuchea, expert programe al Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), care va susține în deschiderea sesiunii o prezentare despre oportunitățile de finanțare prin proiecte din domeniul transferului tehnologic, având ca deadline luna februarie 2019. De asemenea, la deschidere vor fi prezentate oportunitățile de finanțare prin programele Comisiei Europene - Horizon 2020.

Vă invităm la deschiderea conferinței, care va avea loc la ora 9.00, precum și la lucrările întregii sesiuni.

În numele comitetului de organizare,

Prof. dr. Theodora Benedek, președinte, Comisia de Cercetare Științifică a Senatului UMF

 

Lasă un comentariu