A FOST TĂIATĂ PANGLICA LA AUTOSTRADA TRANSILVANIA, PE TRONSONUL UNGHENI - IERNUT!

Distribuie pe:

Primul conducător auto care “a călcat cu roata” asfaltul drumului, ieri, la ora 15, a fost invitat să taie panglica tronsonului Ungheni - Ogra de pe Autostrada Târgu-Mureș - Câmpia Turzii, parte din Autostrada Transilvania (A 3). Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat în trafic un lot de 13,7 kilometri, construit de companiile Strabag și Geiger.

La eveniment au participat prefectul județului, Mircea Dușa, președintele Consiliului Județean Mureș, Ferencz Peter, președintele PSD Mureș, Vasile Gliga, reprezentanți ai CNAIR.

Oficialitățile prezente la inaugurarea porțiunii de autostradă au subliniat importanța acestei lucrări, menită a decongestiona traficul - depășind, prin această deviere pe drumul național, aglomerările din zonă. Totodată, au declarat că dezvoltarea infrastructurii rutiere rămâne prioritară în preocupările autorităților județene, conștiente că aceasta este esențială pentru confortul cetățenilor și atragerea de investitori în zonă.

Așadar, notează și Asociația Pro Infrastructură, de ieri, se circulă pe cele două loturi dintre Ungheni (Aeroport Târgu-Mureș) și Iernut, urându-le șoferilor drum bun și atenție la bariera din Iernut!

Lasă un comentariu