ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (86) (1998-2002, 2010-ASTĂZI) - IV

Distribuie pe:

Relația cu U.E. Cât de duplicitar poate fi prim-ministrul Orbán se observă din inconsecvența cu care, tratându-și în mod neserios și instabil alianțele “asumate”, pretinde deschiderea Ungariei spre idolul antihristic U.E. (dar nu pierde nici o ocazie să îi atace acesteia instituțiile și deciziile, cum o face în cazul migranților), are cinismul diplomatic să coopereze cu Rusia în diferite domenii (dar s-a situat de partea Ucrainei, în conflictul cu Rusia, deși la Kiev se afla un guvern... antimaghiar), invocă prezența țării sale în structurile militare N.A.T.O. (dar este obsedat să persifleze un alt membru “strategic”, România, pe care îl atacă pentru “simplul motiv” că el privește spre Transilvania ca la o adevărată “coroană” a Ungariei), vorbește despre apărarea unitară a Europei în fața invadatorilor arabi (dar pune în practică diferite strategii de dezbinare a micilor țări de lângă Rusia, făcându-i acesteia jocul) și se complace în a încheia tratate de “bună vecinătate” (dar se autoproclamă ca fiind un prim-ministru al întregii populații maghiare din lume, vrând să-i aducă la Ungaria și pe cei 5 milioane de maghiari din afara granițelor) etc.

Din nefericire, deși Ungaria și România sunt amândouă membre ale U.E. și N.A.T.O., nu numai că niciodată prim-ministrul Orbán nu a privit cu cordialitate diplomatică spre București, dar și-a folosit necontenit întregul arsenal de resurse insultătoare ca, încălcându-ne suveranitatea națională și dezonorându-ne simbolurile, să creeze în Transilvania o enclavă umană orientată, manipulator, spre un Vest pe care, cu o retorică sforăitoare, nu contenește niciodată să îl... deteste!

Lasă un comentariu