TRADIȚIONALUL BAL AL LIBERALILOR MUREȘENI!

Distribuie pe:

Sâmbătă, liberalii mureșeni au sărbătorit finalul de an, la tradiționalul Bal Liberal. Aflat la cea de-a XXII-a ediție, evenimentul s-a bucurat de o atmosferă caldă și pozitivă. Alături de liberalii mureșeni s-a aflat și Ludovic Orban, președintele PNL, precum și alți invitați din conducerea liberală, la nivel național.

Deschiderea Balului a dat pri-lejul senatorului Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, să acorde premiul Emil Dandea.

Senator Cristian Chirteș: “Am făcut o tradiție ca Balul Liberal să fie cadrul în care ne exprimăm recunoștința față de munca unor personalități ale spațiului public mureșean. Am avut onoarea să îi înmânez Premiul «Emil Dandea» profesorului universitar doctor Cornel Sigmirean, președintele Institutului de Științe Socio-Umane «Gheorghe Șincai» al Academiei Române.”

În semn de recunoștință pentru activitatea profesională și pentru performanță în administrația publică, primarii liberali mureșeni au fost premiați de președinții Ludovic Orbán și Cristian Chirteș.

Colindătorii din Sângeorgiu de Mureș și soliștii Ciprian Istrate cu soția au interpretat colinde, încălzind atmosfera cu emoția apropiatelor sărbători - Nașterea Domnului Iisus Cristos și a Anului Nou.

Consilierul județean Mara Togănel, președinte Organizația Femeilor Liberale Mureș, ne-a declarat: “De 22 de ani, ne străduim să le pregătim colegilor noștri liberali un eveniment frumos, pe măsura muncii lor de peste an.

Balul Liberal este un bun prilej de revedere, socializare și de împărtășire a gândurilor pentru viitor. Mă bucur că atmosfera a fost pe placul colegilor și că am petrecut clipe frumoase în familia liberală. Aștept să ne revedem cu bine la cea de-a XXIII-a ediție. Îmi doresc să păstrăm, mereu, la fel de viu spiritul echipei liberale.”

 

Lasă un comentariu