C.S. TIGER BUDO KARATE TG.-MUREȘ - LOCUL 1 ÎN CLASAMENTUL NAȚIONAL AL CLUBURILOR DE KARATE KYOKUSHIN

Distribuie pe:

Desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Oradea, „Cupa României" a marcat încheierea anului competițional 2018 și, totodată, s-a stabilit clasamentul celor mai bune cluburi ale Federației Române de Karate Kyokushin. În urma rezultatelor obținute de-a lungul anului, Clubul Sportiv Tiger Budo Tg.-Mureș, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, a obținut locul 1 în cadrul clasamentului național.

În anul 2018, Clubul Sportiv Tiger Budo Tg.-Mureș a organizat, în colaborare cu Federația Română de Karate Kyokushin, o competiție națională și o competiție zonală la Târgu-Mureș, a participat la stagiile naționale de pregătire pentru kata și kumite și, nu în ultimul rând, a avut rezultate deosebite la competițiile naționale, internaționale, dar și europene.

De asemenea, Clubul Sportiv Tiger Budo Tg.-Mureș, s-a angajat și în activități sportiv-sociale, organizând un concurs internațional de karate dedicat și adaptat persoanelor cu dizabilități, participând totodată, cu concurenți, la o competiție mondială de para-karate (Ungaria). Nu mai puțin important este faptul că a desfășurat activități locale de promovare a sportului și karate-ului în rândul copiilor și tinerilor.

Pentru toate acestea și nu numai, Clubul Sportiv Tiger Budo Tg.-Mureș a fost declarat cel mai bun club în clasamentul național. 

Lasă un comentariu