CĂZUT LA DATORIE! UN ROBOT-CHELNER A LUAT FOC DE ATÂTA MUNCĂ...

Distribuie pe:

Proprietarii unui restaurant, din statul american California, au decis să-i înlocuiască pe chelneri cu roboți, pentru a face economie la salarii.

Din nefericire, pentru patroni, lucrurile nu au mers așa cum au sperat, unul dintre roboți luând, pur și simplu foc, după atâta muncă.

Totuși, s-a constatat că problema bietului robot a fost cauzată de o eroare umană, un alt angajat fiind cel care a instalat o baterie defectă. Singura veste bună este că nimeni nu a fost rănit, robotul incendiat aflându-se pe stradă la momentul incidentului, livrând o comandă.

Potrivit descopera.ro, incidentul este similar cu cele raportate la telefoanele Galaxy Note 7, în anul 2016, acestea fiind afectate de un defect al acumulatorilor Li-Ion.

“Dronele computerizate, gestionate de un startup numit Kiwi, au primit deja actualizări software care ar trebui să prevină noi incidente legate de funcționarea acumulatorilor. Noua versiune de firmware monitorizează îndeaproape parametrii de funcționare ai acumulatorilor și stopează eventualele incidente înainte ca situația să devină periculoasă”, mai scrie sursa citată.

Lasă un comentariu