ASOCIAȚIA JCI ACTIVE CITIZENS MUREȘ - “ZÂMBETE ÎN DAR”

Distribuie pe:

JCI Târgu-Mureș, organizație neguvernamentală locală, parte a unui ONG internațional, a organizat luni, 17 decembrie, prin echipa proiectului “Zâmbete în dar”, o petrecere de Crăciun pentru cei 54 de copii instituționalizați în centre și case de tip familial din Târgu-Mureș și Glodeni, care aparțin proiectului.

Prin evenimentul organizat pe Facebook “Zâmbete în dar de Crăciun”, împreună cu asociația Laboratorul de educație, am solicitat ajutorul comunității pentru a putea cumpăra cadouri de Crăciun acestor copii și pentru încă 20 de copii din familii defavorizate din localitatea Vaideiu, unde am avut acțiuni sociale și în trecut, pentru a sprijini asociația care se ocupă de educația copiilor din zonă.

https://www.facebook.com/events/1940665166240000/

Petrecerea a fost una plină de culoare, l-am avut în vizită pe Moș Crăciun, căruia copiii i-au cântat colinde, i-au spus poezii și i-au dansat. Copiii au mâncat pizza, au primit cadourile, au vizionat filmulețe din taberele din 2018 și 2017, și au dansat și au petrecut timp împreună cu voluntarii noștri.

Transportul și locația (Cupola de sticlă din Cetatea Medievală) au fost asigurate de Primăria Târgu-Mureș, iar costurile au fost suportate de JCI Târgu-Mureș, prin sponsorizări de la partenerii noștri.

Mulțumim tuturor celor care au donat contravaloarea unuia sau a mai multor cadouri pentru cei 54 de copii din proiectul nostru! Evenimentul de strângere de fonduri continuă până în 22 decembrie, pentru a colecta suma necesară și pentru cei 20 de copii din Vaideiu.

Dacă vrei să te numeri și tu printre cei care dăruiesc un zâmbet acestor copii, sprijină proiectul printr-o donație în contul JCI Târgu-Mureș, până în data de 22 decembrie:

Asociația JCI ACTIVE CITIZENS MUREȘ

IBAN: RO75 BTRL RONC RT03 4753 9801

Banca Transilvania Târgu-Mureș

Cu mențiunea: “Zâmbete în dar de Crăciun”

(1 cadou = 50 de lei)

Proiectul “Zâmbete în dar” se derulează de 3 ani de zile, timp în care acești copii au primit torturi aniversare de zilele lor de naștere, au fost în tabere, participă săptămânal la ateliere de educație emoțională și au activități în aer liber, organizate cu ajutorul voluntarilor și partenerilor noștri.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără oameni cu suflet mare, cărora le pasă de soarta acestor copii, care susțin prin donații și sponsorizări acest proiect social și cărora le mulțumim din tot sufletul!

 

Lasă un comentariu