SCRISOARE PUBLICĂ ADRESATĂ PRESEI, DAR TRIMISĂ ȘI DOMNULUI AUGUSTIN LAZĂR, PROCUROR GENERAL AL ROMÂNIEI...!

Distribuie pe:

Incriminare publică la adresa procurorului general al României. Augustin Lazăr tăinuiește asasinarea lui MihaI Eminescu prin nedeschiderea dosarului de moarte suspectă pe numele poetului și jurnalistului român...! 17 decembrie 2018, ora 11.40!

Augustin Lazăr, complice pasiv din alt secol la suprimarea fizică a poetului Mihai Eminescu?

Domnule procuror general, sunteți repetent profesional la deschiderea unui dosar de moarte suspectă a lui Mihai Eminescu sau complice pasiv din alt secol la suprimarea fizică a poetului?

Cer instituirea STĂRII DE URGENȚĂ privind deshumarea lui Mihai Eminescu pentru asasinarea sa!

Ajung 129 de ani de neant zidit peste asasinarea poetului și jurnalistului român!

Sufletul său mult chinuit și pătimit, torturat de frații săi contemporani, cum singur spunea în anul 1876, într-o scrisoare adresată Veronicăi Micle, strigă din groapă să i se facă dreptate și să i se redea liniștea morții...!

Bătut cu frânghii ude în plină iarnă, înfometat, închis împotriva voinței sale în celule pentru infractori și criminali de rând, dus forțat de jandarmi în ospicii și păzit de gardieni agresivi, cer reabilitarea în instanță a martirului și mucenicului Mihai Eminescu!

Declar arestările, punerea sub interdicții și privarea de libertate inițiate cu agresivitate împotriva lui Mihai Eminescu ilegale, cer reabilitarea publică a memoriei antume și postume a lui Mihai Eminescu.

Cer instituirea unei comisii care să condamne atrocitățile, umilirile și execuția publică la adresa lui Mihai Eminescu, combaterea și anularea tuturor diagnosticelor medicale puse la comandă să slujească detestabila conspirație declanșată pentru eliminarea și decredibilizarea ziaristului de la ziarul TIMPUL.

Cer deshumarea în regim de urgență a poetului și jurnalistului Mihai Eminescu. Sunt argumente științifice ale savanților în medicină legală, aceste lucrări arată, fără tăgadă, asasinarea sa prin tratamente medicale violente și voit eronate.

Nu vă împotriviți unor cercetători de renume, au studiat științific fenomenul Eminescu și toate concluziile converg spre eliminarea fizică a poetului și jurnalistului. Doriți să fiți asociat ucigașilor marelui mucenic și martir ucis pentru cauza românismului și a iubirii absolute de neam și patrie?

Lămuriți de ce nu doriți deschiderea unui dosar de moarte suspectă pe numele lui Mihai Eminescu. V-am adus suficiente documente să începeți denunțarea morții suspecte a poetului român...!

 

Lasă un comentariu