30 DE ANI, DE ACEEAȘI PARTE A BARICADEI

Distribuie pe:

Timp de aproape 30 de ani am fost de aceeași parte a baricadei, alături de patriotul, jurnalistul, poetul și deputatul Lazăr LĂDARIU. M-a impresionat cultura, puterea lui de muncă și luptă, dar mai ales iubirea de țară! Inima sa a bătut, cu întreaga-i căldură și putere, pentru străvechiul și mult încercatul nostru popor. Pentru limba română! A visat, cu înflăcărare, o Românie reîntregită!

Ne-am respectat, mi-a fost exemplu și sfătuitor și pentru aceasta îi mulțumesc! În lupta pe care noi, mureșenii, o ducem pentru apărarea apartenenței noastre la România, am colaborat pentru a susține dreptul istoric al neamului românesc de a trăi întru împlinire pe pământul strămoșilor săi, în Vatra Românească.

România a mai pierdut un român adevărat! Iar noi îi suntem recunoscători lui Lazăr LĂDARIU fiindcă el, la fel ca mulți alți martiri ai neamului românesc, s-a dedicat cu trup și suflet speranței într-o Românie Mare, prosperă și binecuvântată!

La despărțire, îl asigurăm că IDEEA NAȚIONALĂ va merge mai departe! Cu orice sacrificiu și împotriva tuturor neprietenilor!

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i primească sufletul și să-l călăuzească prin Vămile Văzduhului, spre Câmpiile Raiului.

Condoleanțe familiei, care i-a fost, întotdeauna, un sprijin de nădejde în viață și în lupta pe care a dus-o!

Adio, bunul nostru prieten și sfetnic!

 

Lasă un comentariu