RESPECTUOASE MULȚUMIRI

Distribuie pe:

Tuturor celor care au venit să aducă un ultim omagiu, la priveghi și la înmormântare, și să se roage împreună cu noi pentru ultima călătorie a lui Lazăr Lădariu, eu și fetele mele, Ioana și Alexandra, le mulțumim!

Le mulțumesc, de asemenea, nepoatelor lui LAZĂR, Anca-Dana Coco, Ioana Covrig și Anca Pop, pentru ajutorul fizic pe care mi l-au asigurat, împreună cu copiii mei, constant, în cele 8 luni de suferință (din mai 2018), pentru ca el să treacă mai ușor peste chin. Le-am considerat mereu și nepoatele mele.

Îi mulțumesc lui Mihai Lădariu, fratele lui, pentru căldura, blândețea și înțelepciunea cu care m-a întâmpinat și înțeles mereu.

I-am simțit tot timpul ca pe o familie, cu care am făcut front comun pentru ca trecerea lui LAZĂR peste Styx să fie mai puțin dureroasă.

Aveți și veți avea mereu tot respectul și considerația mea.

Mulțumesc tinerilor din Noua Dreaptă, care, din proprie inițiativă, în frunte cu Marius-Dănuț Moldovan, au asigurat, permanent, Garda de onoare, cu tricolor, la catafalcul cărturarului patriot.

Îi mulțumesc pentru prezență și drapel medicului-patriot Mihai Tîrnoveanu, din Brașov, vicepreședinte al Forumului Civic Harghita, Covasna, Mureș, prieten la bine și la greu. Îi mulțumesc prietenului Nelu Șopterean, talentat și prestigios interpret, care, împreună cu grupul său de colindători, l-au petrecut spre veșnicie pe cel abia desprins de haina sa pământeană.

Mulțumesc preoților cu har și dar care mi-au stat alături în această încercare grea: părintele paroh Muntean, părintele Vasile Bota și părintele din Idicel-sat.

Îmi cer iertare dacă tuturor acestora le-am greșit cu ceva, dar toată energia și preocuparea mea s-au îndreptat către cel care ne-a părăsit.

Nu în ultimul rând, mulțumesc prietenilor, de ani buni, de la Restaurantul hotelului Continental, pentru modul impecabil în care au organizat și prezentat masa de adio oferită de noi participanților la ceremonii.

Vă urez, tuturor, un an nou cu sănătate, pace și liniște în suflet.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ferească de durere!

Lasă un comentariu