“SĂ N-APUNĂ SOARELE PESTE MÂNIA VOASTRĂ”

Distribuie pe:

Doi soți s-au certat pentru niște nimicuri. Se mai întâmplă în familie. Și nu vorbeau. Fiecare o făcea pe supăratul, fiecare îl considera pe celălalt vinovat și nu voia niciunul să rupă tăcerea; mai ales bărbatul, care se considera superior.

La un moment dat, bărbatul trebuia să plece într-o călătorie de afaceri și avea avion a doua zi dimineață. De obicei, îl trezea soția, dar acum, fiind hotărât să nu rupă el tăcerea primul, nu i-a zis soției să-l trezească.

Totuși, avea nevoie să se trezească mai de dimineață, de aceea, fiind mai “înțelept” (ca de obicei), a scris pe o bucată de hârtie: “Te rog să mă trezești la ora 5!” și a lăsat biletul unde știa că soția o să-l găsească.

În dimineața următoare, bărbatul s-a trezit la ora 9. Furios că a pierdut avionul, tocmai se pregătea să se certe iar cu soția lui, pentru că nu l-a trezit, când, lângă pat, ce credeți că observă?

Lângă hârtia pe care scrisese el seara “Te rog să mă trezești la ora 5”, era un bilețel pe care scria “Este ora 5. Trezește-te !”

Lasă un comentariu