CALITĂȚILE COPIILOR NĂSCUȚI ÎN ANUL PORCULUI DE PĂMÂNT - 2019

Distribuie pe:

Potrivit calendarului chinezesc, 2019 este anul Porcului de Pământ, care începe la 5 februarie 2019 și se termină pe 24 ianuarie 2020.

Astrologii chinezi, citați de astrologica.ro, susțin că anul Porcului de Pământ este un an foarte bun pentru a aduce copii pe lume, pământul fiind un simbol asociat cu longevitatea, stabilitatea, controlul de sine, iar cei născuți în acest an vor avea parte de o mulțime de lucruri grozave în viața lor.

De asemenea, în anul Porcului de Pământ, șansele de a concepe băieți sunt de minimum 54%, indiferent de luna concepției.

Copilul născut în acest an este norocos, curajos, plin de bucurie, modest, frumos, răbdător, rezistent, priceput în organizare și are capacitatea de a se băga ușor pe sub pielea oricui.

El este de încredere, un bun ascultător, un pic naiv și modest. De asemenea, este puternic, înțelegător și e destul de pofticios și gurmand. E plin de bucurie și foarte înțelegător atunci când vine vorba de nevoile și dorințele altora. De asemenea, copilul are un suflet bun și este onest.

Copiii născuți în acest an chinezesc vor să aibă cât mai mulți prieteni posibil. Ei sunt loiali, grijulii și caută parteneriate reciproc avantajoase. Sunt întotdeauna gata să ajute un prieten la nevoie. Ei pot trăi în pace și în armonie cu intuitivul Iepure și cu binefăcătoarea Capră, dar vor fi ușor păcăliți de trucurile Maimuței, care va profita din plin de bunătatea lor.

Copiii născuți sub semnul Porcului de Pământ au nevoie de protecția părinților lor. Pentru că au un suflet bun și sunt puțin naivi, pot fi ușor înșelați de ceilalți copii. Ei sunt întotdeauna gata să ajute pe oricine, deoarece nu pot spune nu. Au nevoie de îndrumare pentru a-și îmbunătăți aptitudinile în stabilirea barierelor, atunci când acestea sunt necesare.

Relația dintre părinți și copiii născuți sub semnul Porcului de Pământ va fi plăcută, fără evenimente semnificative sau schimbări bruște. Datorită naturii lor sociabile, uneori, cei din jurul lor tind să profite de ei. Deși sunt admirați, ei sunt, de asemenea, ținta celor care vor să profite de bunătatea lor.

Încă din copilărie, nativii din această zodie sunt înclinați spre domenii care le dezvoltă inteligența, ei doresc mereu să învețe și au mari șanse să devină intelectuali autentici atunci când cresc. Ei vor avea întotdeauna o țintă cât mai mare posibil și, de cele mai multe ori, vor reuși în planurile lor.

Singurul lucru care stă în calea desăvârșirii lor este naivitatea. Părinții care observă această trăsătură a personalității lor vor trebui să o corecteze.

Pe lângă calitățile de care dispun din plin (sensibili, altruiști, demni de încredere, primitori, sinceri, empatici), copiii născuți în anul Porcului de Pământ pot fi uneori pesimiști, trec de la o extremă la alta, iar dacă sunt dezamăgiți pot deveni snobi.

Copiii născuți în anul Porcului de Pământ au o stare generală bună de sănătate. De obicei, sunt activi, le plac sporturile, mișcarea și sunt interesați să călătorească și să experimenteze sporturile extreme.

Lasă un comentariu