ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (97)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (VI) “LIBERTATEA NU S-A INSTALAT ÎN ROMÂNIA (după 1989 - n.a.)... De vreme ce românii, în marea lor majoritate, încă suportă cu stoicism - în spiritul unor corectitudini politice sau istorice absurde - DICTATURI ANACRONICE, FALS ELITISTE ȘI DE PROST GUST DE TIPURILE SOROS sau G.D.S., «22» sau «Dilema», C.N.A., Comisia Wiesel sau CMCAR și care, fiecare în parte, ori toți în comun, practică denunțuri calomnioase, incitări la ură și cenzurarea publicațiilor sau a declarațiilor și interviurilor științifice” (Prof.univ. dr. Gheorghe Buzatu, savant în Istorie contemporană).

Cum nu este nimic tăinuit, să nu iasă la iveală, se vor găsi, cândva, niscaiva rebeli cercetători ai istoriei care, scormonind în arhive informații despre acest “infractor... cu mâinile pătate de sânge” (așa este numit Soroș de R. Stone, consilier al președinților americani Reagan, Nixon și Trump), vor arăta lumii, pe îndelete, cum acțiunile transfrontaliere ale lui Soroș au fost făcute cu atâta desconsiderare, cu scopul ca să triumfe dictatura “statului magic” planetar (conform scriitorului englez A. Huxley), încât acesta va fi mai teribil decât orice dictatură ideologică - și asta, deoarece, mulțimile vor fi incitate să se “miște” în iluzia puterii, cu impresia greșită că sunt mari făuritori de istorie, de fapt spălându-li-se creierele prin mijloace lente și blânde (viitoarele generații se vor “bucura” de o sexualitate deșănțată, în excitante forme de viață pur instinctuale, cultivată în așa fel încât să ajungă să le zguduie mintea și simțurile până la epuizare)!

Nu ar trebui, așadar, nicicum să ne surprindă, înțelegând ce teribil este mecanismul progresist care îl “scoate în față” pe Soros, cât de ușor i-a fost acestuia să atragă România în cursa destabilizării, prin modul îndărătnic (de a nu respecta legile) al unui agent racolat de serviciul secret maghiar AVO (“pastorul” L. Tökeș) pe teritoriul Transilvaniei, dacă ne gândim că totuși manevrele soroșiste au demarat în Europa încă din anii “70 (“unchiul George” fiind deja unul din bogații lumii), de când Soroș s-a implicat pecuniar în procesul prăbușirii comunismului în estul Europei în 1989 (mărturia sa, de la CNN, din 2014 etc): a sprijinit “Solidaritatea” (în Polonia), a inițiat “Charta 77” (în Cehoslovacia), a deconspirat amiciția cu președintele globalist Gorbaciov (în U.R.S.S.), a complotat de la Washington pentru dezmembrarea României încă din 1986 și a avut “la picioare” FSN-ul “eminentului” Brucan (în România), și-a pus în mișcare adepții mitingului din Piața Tien-an Men (în China) etc.

Cu siguranță, stimați cititori, marii istorici vor avea răbdarea și curajul ca să reconstituie cine, când și cum a decis nu numai “soarta” României, în 1989, ci a întregii Europe “conservatoare”...

 

Lasă un comentariu