ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (98)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (VII) “Manifestanții care urlă în ascensor sunt profesioniști care au fost plătiți pentru a oferi senatorilor o imagine proastă. Priviți toate pancartele identice făcute de profesioniști. Plătiți de Soroș și de alții” (Donald Trump, președinte al S.U.A.).

Este de-a dreptul incredibil cum reușește acest “acrobat al finanțelor”, Soroș, să execute cu atâta cerbicie planul diabolic al Rothschildzilor, de care nu sunt deloc străine instrumentele C.I.A. și F.B.I., dând ascultare cu atâta fanatism de cei care, impunându-și regulile jocului în a obliga țările “să mărșăluiască în ritm cu forțele istoriei”, destabilizează economiile statelor printr-o îngrozitoare campanie de creare a haosului global, cu concursul omertei din mass-media, ca în final să ne “împingă” într-o altă lume. Bineînțeles că, pentru a se reuși instalarea Imperiului global închinat lui Antihrist (dominat de elemente interna-ționaliste iudeo-americanizate) Soroș a aruncat în stânga și în dreapta grămezi de bani, ca să își pună în mișcare un grup de presiune (milenariști) care, lăsându-i impresia că Istoria începe și se sfârșește cu acesta, a profitat din plin de imbecilitatea maselor, ca să pună în aplicare (prin fondarea unor centre de învățământ menite să propage en gros “societatea deschisă”) “spălarea creierelor” la scară planetară; a stricat valorile viabile ale umanității prin formarea unor cercuri oculte (CFR, Bilderberg etc) care au propagat timp de un secol ideile lui Kalergi privind amestecarea raselor (adică distrugerea rasei albe prin invadarea africanilor, asiaticilor etc); și-a creat o masă de manevră (gen#Rezist) care (tributară fiind ideologiei marxist-leniniste) acționează sub masca anticorupției, ca să distrugă instituțiile statelor și să preia puterea; a fabricat “societăți civile” care i-au convins pe neștiutori cât de “benefică” este dezna-ționalizarea omenirii; s-a folosit de uriașa acumulare de capital (din industrie, petrol și bănci) ca să îi supună pe toți oamenii la Noua Ordine Mondială promovată de clanurile transnaționale...

Acțiunile lui Soroș, făcute prin intermediul “acoperiților” din rețeaua globală cu specific antinațional, antiuman și anticreștin, i-au determinat pe liderii marilor state, cum ar fi cei din S.U.A., Rusia și China, să îi condamne practicile în mod oficial și chiar să fie declarat persona non-grata (de către chinezi). Însă, agentul acesta anti-american și anti-euro-pean, cum îl cataloghează acad. Eugen Mihăescu, își continuă nestingherit, în lume, cavalcada disprețului, declarând cu nonșalanță optimistă că este “destul de norocos cu dușmanii”, legând și dezlegând jocurile politice militare la cele mai înalte niveluri. Totul este însă făcut cu scopul ca el, creând premisele izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial, să provoace o dezordine de proporții pe “ruinele” căreia să își vadă materializat totalitarismul Noii Ordini Mondiale:

În S.U.A., unde “ciuma progresistă” a răsturnat întregul sistem de valori în cei 8 ani de guvernare a democraților, Soroș a pierdut mai întâi 27 milioane $ în încercarea de a-l destabiliza pe președintele în exercițiu G.W. Bush, apoi 1 miliard $ pentru ca militanții săi să îl împiedice pe cel ce avea să devină actualul președinte (Trump) să ajungă la Casa Albă! Și-a întărit însă poziția în timpul regimului prezidențial al lui Obama, ca sponsor al campaniei, reușind să își implanteze oamenii fideli în Departamentul de Stat, acesta nefiind străin, bineînțeles, de subminarea influenței președintelui Trump în S.U.A. și în lume!

În ex-U.R.S.S. (Rusia) a reușit să îl corupă pe președintele globalist M.S. Gorbaciov, înființându-i chiar o Fundație în S.U.A. (ca și lui Dalai Lama), prin alocarea ulterioară a 300 milioane $ pentru “transformarea educației” (a se citi “spălarea creierelor”)! Aici, însă, ope-rațiunea denaturării a eșuat, temporar, întrucât actualul președinte, V. Putin, s-a opus ferm.

În Anglia, urmărind neapărat să se con-voace un alt Referendum, Soroș continuă chiar și acum să ducă o campanie puternică de rămânere a englezilor în U.E.

În U.E., din păcate, prin banii și influența lui Soroș s-a reușit, grație unui “lanț” de “roboți ai globalizării” (Merkel, Macron, Juncker, Bettel, Iohannis etc), “deschiderea porților” Europei ca, în mod sinucigaș, civilizația creștină europeană să fie expusă, pentru a fi distrusă, de invazia migranților ilegali (serviciile secrete ale armatei austriece susțin că Soroș finanțează această me-tisare, foarte bine controlată și coordonată). Acesta este efectul acțiunilor Comisiei Trilaterale (condusă de Soroș, Rockfeller și Kissinger) despre care scria, la 20 ianuarie 1989, cotidianul L´Humanite, ale cărei hotărâri au vizat faza “împărțirii” teritoriale a întregii planete! Iar apoi, prin infuzarea a sute de milioane de $, Soroș a contribuit la dezmembrarea Iugoslaviei (s-a implicat în “făcătura occidentală” Kosovo, finanțându-I cu 5 milioane $ pe bosniacii musulmani împotriva sârbilor), a intervenit în Georgia (sprijinindu-l, în 2003, pe viitorul președinte Saakașvili), a organizat în Ucraina lovitura de stat din 2014 (recunoscând la CNN că a sprijinit “euro-maidanul” în a-l detrona pe președintele Ianukovici), a facilitat tendința desprinderii Cataloniei de Spania (unde liderul Puigdemont a fost “dublat” de sociologul soroșist J.Rifkin) și s-a folosit - manipulator - de campania anticorupție pentru a sbmina pe oficialii aleși din țări ca Ungaria, Albania, Cehia, Slovacia, Polonia, Macedonia, Azerbaidjan, Țările Baltice și, evident, România! În România, col. F. Gârz susține că fundațiile lui Soroș, în acord cu C.I.A., sunt implicate în mișcarea segrega-ționistă de sprijinire a independenței Transilvaniei față de România! Voi reveni cu lux de amănunte...

Lasă un comentariu