ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (99)

Distribuie pe:

Antinaționalul ungur-khazar George Soros (VIII)  “Facebook și Google exploatează mediile sociale și provoacă mai multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai Universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideii de a-și păstra poziția dominantă. Este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a celor din industria IT americană va fi întreruptă. Davos este un loc bun pentru a anunța că zilele lor sunt numărate”. (G. Soroș, Forumul Mondial de la Davos, Elveția, 2018)

Ca un “soldat de plumb” de pe frontul internaționalist, acest Soroș (avocat din oficiu al cauzelor Ungariei) și-a propus, în intenția lui de a da întreaga lume peste cap, să înrobească popoarele Europei pe “plantația” diversității, a multiculturalismului, așa cum aproape a reușit să o facă, susținându-i financiar pe “democrați”, în S.U.A. Tulburând astfel ordinea mondială, Soroș a reușit să se impună într-o serie de țări, grație Presei aservite, dar planul său globalist-apocaliptic (de a submina compoziția demografică nu numai a Europei) a început să dea “rateuri” întrucât, înțelegând pericolul de a fi luate în robie, segmente reprezentative din unele popoare i-au înțeles “mișcarea” și, aflând de pe rețelele Facebook și Google ce se urmărește, au început ușor să se “dezmeticească”!

În consecință, Soroș încearcă acum, nesuferind ideea de a avea un concurent care să influențeze felul cum gândesc oamenii, să găsească o soluție de a pune “botniță” acestor surse de informare rivale - ca nu cumva europenii să înțeleagă cu ce scop ascuns a înființat în 1992 Universitatea Central Europeană de la Budapesta (unde s-au format mii de “elite” selecționate ca să “spele creierele” est-europenilor și rușilor)... Sau să afle cu ce scop se dorește ca, în viitorul apropiat, să fie aduși 1 milion de migranți musulmani în Europa... Sau să știe cât sânge a curs prin faptul că a sprijinit independența Kosovo, dând bani organizației terorist-separatiste UCK... Sau să înțeleagă cum a reușit să subjuge Macedonia... Sau cum a dat mereu “apă la moară” Ungariei în privința maghiarilor din România, făcându-l pe oficialul maghiar T. Lázár să exclame: “Trianonul a fost un diktat, o nedreptate istorică împotriva unei națiuni. Întreaga lume occidentală este datoare Ungariei” ... Sau cum a devenit antipatic președintelui ceh M. Zeman și prim-ministrului slovac R. Fico ... Sau cum încearcă în România să instaureze în public minciuna acuzatoare cum că Biserica Ortodoxă a colaborat cu comuniștii, “uitând” deliberat să ne spună cine sunt cei care poartă cu adevărat responsabilitatea instaurării comunismului... Doar atât, de blamatul L. Dragnea, a cărui duplicitate a ieșit la iveală în cazurile Referendumului pentru Familie și a migranților, a pus punctul pe i: “Eu am ceva cu domnul Soroș. Acest om și fundațiile și structurile pe care le-a înființat de ani de zile în România cred că, din anii '90, a finanțat răul în România”!

 

Lasă un comentariu