CONCURS NAȚIONAL DE CREAȚIE ARTISTICĂ - AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII

Distribuie pe:

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica", Editura „Cezara" și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru" din Târgu-Mureș organizează a XV-a ediție a Concursului Național de Creație Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII, dedicat zilelor de 1 și 8 Martie, se arată într-un comunicat dat publicității.

Concursul are trei secțiuni: creația artistică a elevilor din ciclul primar; creația artistică a elevilor din ciclul gimnazial; creația artistică a elevilor din ciclul liceal.

Concurenții vor trimite pe adresa Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica", B-dul Cetății nr. 13, 540089 Târgu-Mureș, sau pe adresa de e-mail valentin-marica@yahoo.it, până la data de 20 februarie 2019, creații originale, versuri, pagini de proză literară, eseuri, desene, colaje care exprimă frumusețea ce luminează la vârsta copilăriei și a adolescenței, relațiile de viață dintre copil sau adolescent și mamă.

Textele, desenele sau colajele vor fi însoțite de o fișă cu datele personale ale concurentului, menționând numele și prenumele, clasa, școala la care învață, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător. Rezultatele concursului vor fi anunțate în ziua de 1 Martie 2019.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0744-70.55.27, se mai arată în comunicatul citat.

Lasă un comentariu