DE LA “LUNGUL DRUM SPRE TRIANON” LA “LUNGUL DRUM SPRE TRIANON-100”

Distribuie pe:

După succesul avut în rândul cititorilor și epuizarea tirajului cărții “Ungaria, lungul drum spre Trianon”, autorul a pregătit, în cinstea Centenarului Marii Uniri, ediția a doua, adăugită, cu alte 40 de editoriale (în total o sută). Noul volum actualizat se întitulează “Ungaria, lungul drum spre Trianon-100”, în care același autor dezvoltă subiectul cu teme aduse la zi generate de decizia Budapestei de contracarare a, Centenarului nostru, printr-o puternică propagandă anti-Trianon și antiromânească în urma înființării Departamentului Trianon-100. Aceasta, cu scopul de a convinge noua generație a Europei de “marea nedreptate” făcută Ungariei prin Tratatul de pace de la Trianon, din 4 iunie 1920, prin care Transilvania, în totalitatea ei, a revenit, așa cum era și firesc, României.

Având în vedere că la anul vom avea de sărbătorit și momentul Trianon, noul volum: “Ungaria, lungul drum spre Trianon-100” cuprinde luări de atitudine față de noua politică defăimătoare a Budapestei, mai ales prin încercările sale de destabilizare din interior a țării, printr-un grosolan amestec în treburile interne ale României și recrudescența mișcărilor hungariste pe pământ românesc față de care autoritățile statului par a fi indiferente.

Cititorii interesați de această tematică vor putea procura noul volum din librăriile municipiului și de la sediul Uniunii Vatra Românească.

Lasă un comentariu