SĂ NE PĂSTRĂM SĂNĂTATEA

Distribuie pe:

Pentru că, în anul 2010 am avut o semipareză la piciorul drept și, de atunci, cu toate că am făcut tratamente cu medicamente și fizioterapie, am rămas cu sechele. În acest an am hotărât să mai consult un medic specialist care, poate, prin tratamentele prescrise voi scăpa de necazuri. Așadar, m-am hotărât să merg la Centrul Medical Topmed, secția fizioterapie care este deservită de medicul fizioterapeut Eliza Marinescu și medicul reumatolog Daniela Popescu. Aici am fost primit de către medicul fizioterapeut Eliza Marinescu, care m-a consultat, mi-a pus câteva întrebări la care i-am răspuns, după care mi-a prescris tratamentele. La ora programată, m-am prezentat la fizioterapie unde am întâlnit

o echipă de tineri pe care îi amintesc: Diana Suciu, Dragoș Meruțiu, Szakacs Alexandru și Biro Csilla-Zsuzsana, care, rând pe rând, în funcție de tura lor, m-au tratat.

În încheiere, vreau pe această cale să le aduc mulțumiri grupului de tineri care zilnic se îngrijesc ca tratamentele să fie de calitate, în așa fel încât pacienții să fie mulțumiți. Așa s-a întâmplat și cu mine, fiind tratat cu răspundere și primind sfatul să am grijă de sănătatea mea.

Așadar, să avem grijă de sănătate, indiferent de vârsta pe care o avem.

Lasă un comentariu