HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2019

A doua lună din noul an și ultima din iarna meteorologică va fi una plină de energie, pe care astrologica.ro ne îndeamnă să o canalizăm cât putem noi de bine, deși nu va fi prea ușor.

Pentru a face față provocării, trebuie să ne adaptăm, în funcție de zodie, după cum urmează:

Berbec - În această lună, înveți să respecți mai mult opiniile celor din jurul tău, fără a mai încerca să îi faci să adopte ideile tale. Pe de altă parte, vei fi pus de mai multe ori în fața unor alegeri și este important să te gândești bine la ce îți dorești cu adevărat. Vei cunoaște oameni noi, care devin surse de inspirație pentru tine.

Taur - Luna februarie se anunță a fi benefică pe mai multe planuri și, în mod deosebit, pe plan relațional. Înveți să comunici mai eficient, atât atunci când vine vorba de partenerul de cuplu, cât și atunci când ești la locul de muncă. În plus, fructifici orice oportunitate îți iese în cale și ai un izvor inepuizabil de energie.

Gemeni - Vor apărea unele conflicte în interiorul cuplului, în mod special pentru că nu mai vrei să îți consumi energia pentru a asculta lamentațiile partenerului. Pe de altă parte, îți îndrepți toată atenția spre carieră și muncești din greu la tot ceea ce ține de aspirațiile tale. Începi proiecte îndrăznețe și te bucuri de multe oportunități pe plan profesional.

Rac - Îți concentrezi atenția asupra segmentului financiar. Vrei să îți îmbunătățești veniturile lunare și, astfel, mare parte din energie se îndreaptă spre această zonă. Astfel, apare și stresul în această lună, pe fondul dorinței de a acumula bani. În plus, vei fi nevoit să iei o decizie importantă pe plan profesional.

Leu - Se anunță o lună cu adevărat interesantă. Vei avea parte de schimbări pe toate planurile, însă în mod special când vine vorba de relația de cuplu și de carieră. Munca începe să îți fie răsplătită și, în cele din urmă, reușești să te bucuri de reușite. În ceea ce privește viața de cuplu, aceasta începe să fie tot mai armonioasă.

Fecioară - Luna aceasta va fi, în mod deosebit, despre muncă. Vrei să faci pași importanți pe plan profesional și nu mai ești dispus să faci compromisuri sau să lași lucrurile pe ziua de mâine. Luna februarie îți aduce energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Vei avea surprize și la capitolul iubire.

Balanță - Creativitatea este elementul cheie al acestei luni. Ai o mulțime de idei interesante și ești gata să le pui în aplicare cât mai repede cu putință. În plus, îți descoperi noi pasiuni și talente și te bucuri de aprecierea celor din jur. Mai mult, vei avea parte de multe experiențe inedite, cât și de romantism.

Scorpion - Vei fi pus în fața multor provocări, în această lună. În plus, viața ta va trece prin niște schimbări semnificative, în fața cărora vei fi nevoit să te adaptezi. Chiar dacă vor exista aceste momente, luna februarie se anunță a fi una superproductivă. Dragostea va fi prezentă și va aduce cu ea experiențe frumoase.

Săgetător - Energie, determinare, magnetism. Toate aceste caracteristici vor fi prezente în luna februarie. Acum, găsești curajul pentru a duce la bun sfârșit proiecte îndrăznețe pe care le-ai tot amânat și, mai mult decât atât, reușești să te conectezi mai bine cu cei din jur și să creezi noi prietenii care vor trece testul timpului.

Capricorn - Banii reprezintă un segment important în această lună. Ai motivația necesară să îți schimbi statusul financiar, însă nu știi exact de unde să începi. În această lună, vei învăța să îți organizezi mai bine ideile și, odată făcut acest pas important, lucrurile vor veni mult mai natural în viața ta. Vei privi viața dintr-un alt unghi.

Vărsător - Primești încredere din partea celor din jur și, astfel, ești mai motivat să lucrezi la pasiunile tale. Creezi, inovezi și, în fond, faci tot ceea ce ține de zona de creație. Pe de altă parte, este posibil să primești vești neașteptate pe la mijlocul lunii februarie și să faci mari schimbări relaționale.

Pești - Prima parte a lunii te prinde într-o stare proastă de spirit. Nu ai energia cu care ești obișnuit și nici motivația de a merge mai departe cu proiectele tale. Cu toate acestea, mijlocul lunii îți aduce încredere în propria persoană și oameni noi în viața ta, care te motivează prin simpla lor prezență. Revine optimismul!

Lasă un comentariu