ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN ,,COLIMATOR”! (106)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: ,,fantomele” lui Soroș (V) VLADIMIR TISMĂNEANU

“Îmi dau seama cât de triști și de neîmpliniți sunteți în această țară (soroșiștii Tismăneanu și Oișteanu- n.a. )... Ca să vă fac să vă simțiți bine lângă Lenin și Marx, vă reproduc un text din trista lor existență: «Cine nu este cu noi, este împotriva noastr㻓... Marx spune ceva mai rău pentru noi și mai plăcut pentru voi: «Românii sunt un popor fără istorie, destinat să piară în furtuna revoluției mondiale»... Domnilor ANTIROMÂNI, BATJOCORITORI AI ROMÂNILOR, opriți-vă, riscați să vă îmbolnăviți de atâta ură. Vă compătimesc pentru soarta pe care o aveți: trăită într-un popor care nu vă face bine însăși prin faptul că există.” (Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, specialist în bioetica).

Va fi de competența viitorilor temerari ai cercetării istorice, în măsura în care li se va mai permite accesul în arhive și în a-și mai vedea concluziile tipărite, să sta-bilească cinismul cu care grupuri restrânse de persoane privilegiate și instituții globalist-soroșiste au acționat concentrat pentru a destabiliza România ceaușistă, a crea cadrul propice individualizării și desprinderii în etape a Transilvaniei de Țara-Mamă, din care se distinge activistul neomarxist Vladimir Tismăneanu! El ne-a explicat pe ,,îndelete” câte defecte a avut președintele Ceaușescu și regimul acestuia fiindcă nu ar fi respectat Actul Final al Conferinței O.S.C.E.de la Helsinki (Finlanda) din 1975, dar în schimb nu suflă o vorbă că acest mare document al dreptului internațional (neabrogat și necontestat), conceput să reglementeze principiile fundamentale dintre state, NU A FOST RESPECTAT ÎN PRIMUL RÂND DE PUTERILE OCCIDENTALE SEMNATARE - deși acestea consimțiseră ca supravegherea internațională să o asigure ONG-ul pentru ,,drepturi” (alo, Soroș!) Human Rights Watch - , coalizate și concretizate în agresiuni contra unor țări (comuniste) cu care “dăduseră mâna” în 1975 la Helsinki, ceea ce a condus, după marile diversiuni teroriste din '89, la modificări de granițe și dezmembrări de țări! De unde aveam să știm noi, românii, că arhitecții globalizării nu mai pridideau pe atunci să exporte oricât de violent revoluția (lor) la scară mondială, că folosiseră momentul Helsinki (1975) ca să îi scoată pe naționaliștii europeni din istorie, ori că se va reactiva rețeaua de staliniști formați la școala sovietică a NKVD (pentru etapa 1989), dublată de copiii lor ( neokominterniști), travestiți la interna-ționalismul globalizator după etapa 1989? Păi, nu trebuia oare ca Europa toată să treacă, indiferent de consecințe umane si materiale, de pe axa “lagărului comunist” pe axa ,,lagărului globalist”? Ba da, stimați cititori, iar o ,,dovadă” în sensul de mai sus este și acest Vladimir Tismăneanu (nume real: Volodea Tsimenețchi), fiul neo-mendatu-ristului stalinist Leon (agent NKVD), cel care - propășindu-se în România după 1944 - și-a adus aportul la instaurarea terorii comuniste, raportând Ambasadei U.R.S.S. tot ce se întâmpla în Țara noastră și lucrând la Editura Politică împreună cu Walter (tatăl lui P. Roman)!

Nu știu câți dintre noi cunosc câte ceva despre acest V. Tismăneanu, care ne-a mistificat istoria și s-a folosit fără rețineri de ,, filiera soroșistă” ca să ne denigreze neamul (dar este bine, pentru sănătatea memoriei colective, să se afle că, înainte de a ni se prezenta ca politolog (deși este sociolog!),

s-a evidențiat în doctrina globalistă (prin asumarea teoriei politice a Noii Stângi, susținută de școala de la Frankfurt). Apoi, cum era de așteptat de la o odraslă cu părinți militanți comuniști, a avut o traiectorie ,,în sistem”, ajungând lector al C.C. al U.T.C. și contribuind la redactarea unui dicționar social-politic coordonat de... complotistul anticeaușist și viitorul șef al S.R.I., V. Măgureanu! “Ajutat” astfel să înțeleagă ,,mersul istoriei”, adică al venirii iminente a unor vremuri de reforme (schimbări), s-a gândit că își poate pune mai bine în evidență moștenirea genetică de militant, astfel că a emigrat în Spania (1981) și s-a stabilit, ulterior, în S.U.A. (1982). De aici, de pe ,,pământul făgăduinței” , a ,,amușinat” ce fel de anturaj îi este propice și acesta l-a fructificat cu brio: pe de-o parte a fost profesor la câteva centre universitare (1983-1990), iar pe de alta a colaborat cu posturi de radio occidentale, înțesate de agenți acoperiți ai serviciilor secrete...

Eforturile sale constante de a ne denigra Țara, înainte și după căderea lui Ceaușescu, nu s-au lăsat așteptate: A SEMNAT DOUĂ ACTE DE TRĂDARE NAȚIONALĂ PRIN CARE A CONSIMȚIT LA AUTONOMIA TRANSILVANIEI (Declarația de la Budapesta) din 1989 și Declarația de la Cluj din 2018); a fost numit de președintele Băsescu în funcția de șef al Comisiei Prezidențiale pentru Studierea Comunismului (deși nu este istoric!) și a întocmit un Raport de condamnare a comunismului (culpabilizând poporul român prin falsificarea Istoriei); ne-a “pus în paranteze” trecutul istoric, prezentul și viitorul prin insistența de a se vedea introdusă antinaționala, antidemocratica și anti-creștina Lege 217/2015 (l-a convins pe inițiatorul liberal Crin Antonescu, asigurându-l că îi va “pune la picioare” lobby-ul american și evreiesc în dorința lui de a fi Președinte, dar de fapt a favorizat o lege prin care urmașii agenților komin-terniști s-au răfuit încă o dată cu poporul român, în ciuda faptului că a protestat împotriva incorectitudinii ei, chiar distinsul academician Dan Berindei - președinte de onoare al Secției de Istorie a Academiei Române); a adresat mai multe apeluri împotriva constituționalului Refe-rendum pentru Familie din 2018 (nici nu este de mirare, dacă luăm în calcul că și pe președintele Trump - ales democratic de poporul american - îl compară cu Hitler!) etc.

În concluzie, ca să nu mai lungim vorba, V. Tismăneanu se înscrie în pleiada ideo-logilor neomarxiști ai globalizării, fiind o ,,unealtă” care, cochetând cu conclavul soroșist, și înainte și după '89, ne-a denigrat Țara și Neamul cu toate că, de pe urma unui popor amărât de atâtea vitregii și nevoințe, s-a adăpat nedemn de la ,,ugerul” unor instituții plătite din bani publici (Președinția României, ICR,IICCMR etc.), ca să ne subjuge ideologic, alăturându-se ,,cuibului de viespi” de la GDS (care i-a decernat un Premiu, în 2008, pentru Raportul de condamnare a comunismului), în lupta lor oarbă de a ne ostraciza, insulta și executa ,,intelectual” în spațiul public.

Lasă un comentariu