FONDURI PENTRU AUTOSTRADA A8 IAȘI - TÂRGU-MUREȘ, INCLUSE ÎN BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2019!

Distribuie pe:

Ministerul Transporturilor (MT) informează, printr-un comunicat de presă, transmiterea de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a unui text propus pentru a fi inclus ca articol distinct în Legea Bugetului pentru anul 2019, în vederea asigurării sumelor necesare autostrăzii A8 Iași - Târgu-Mureș.

“CNAIR a transmis către Ministerul Transporturilor textul propus pentru a fi inclus ca articol distinct în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2019, în vederea asigurării bugetului pe anul 2019 aferent elaborării documentațiilor tehnico-economice pentru obiectul de investiție Autostrada Unirii - tronsonul Târgu-Mureș - Târgu Neamț, care este repartizat astfel: credite de angajament 2019 - 37.380 mii lei și credite bugetare 2019 - 9.309 mii lei.

În prezent, CNAIR SA a finalizat documentația de atribuire aferentă licitării contractului de servicii privind completarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Târgu-Mureș - Târgu Neamț. Aceasta a fost transmisă către ANAP (Agenția Națională pentru Achiziții Publice) în vederea analizării și validării, urmând publicarea anunțului de participare”, precizează MT.

Lasă un comentariu