INVITAȚIE

Distribuie pe:

Societatea Cultural-Patriotică ,,Avram Iancu” - filiala Mureș, în ședința ei din data de 9.01.2019, a propus ținerea unei sesiuni comemorative pentru data de 25.03.2019, când domnul Lazăr Lădariu ar fi împlinit 80 de ani.

De comun acord, Liga Scriitorilor - filiala Mureș se angajează a scoate un număr omagial al revistei noastre, “Orizonturi Mureșene” închinat domnului Lazăr Lădariu. Materialele propuse, pentru oricine dorește să participe, rugăm a avea ca temă considerații asupra personalității, operei și activităților domniei sale (1 pagină), cu rugămintea de a fi trimise până la 25 februarie 2019, așa încât pe 25 martie 2019, când domnul Lazăr Lădariu ar fi împlinit 80 de ani, să putem lansa antologia.

Pentru a nu întâmpina probleme de natură tehnică, textele vor fi redactate în format Times New Roman, corp de literă 12, paragraf 1 rând, vor fi corectate, vor fi scrise cu diacritice și vor fi trimise pe adresa de email: mrascu.ms@yahoo.com

Textele care nu vor respecta aceste cerințe, nu vor fi cuprinse în antologie. Vor fi incluse în material și fotografii din arhivele personale ale autorilor, dacă acestea corespund cerințelor minime de acuratețe în redare, dimensiune și tematică, respectiv cadru Lazăr Lădariu (format.jpg editabil)

Lasă un comentariu