ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (109)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (VIII)

MONICA MACOVEIEste o progresistă absolută (Monica Macovei - n.a.), un aliat indiscutabil al valorilor Societății Deschise” (George Soroș).

Rar ar putea cineva, în această nemaivăzută confiscare și deformare de energii, să indice o persoană care, mai mult decât Monica Macovei, să fie angrenată cu atât elan, în nefericita sa ipostază de cel mai acid pion al lui Soroș, în a se considera pe sine desupra legii și a celorlalți, a avea afinități filomaghiare în diverse acțiuni antiromânești, a denigra cu dezinvoltură poporul, a bulversa valorile, a contribui la spolierea Țării, mai ceva ca în vreme de război, a aduce “strâmbe” Statului Român în Parlamentul European etc!

Nu m-aș crampona să etalez tot răul făcut României și românilor, de această “zeiță” telecomandată de plutocratul mondial Soroș, ci doar să invoc sumar faptul că, fiind o expresie a “fabricii de soroșiști”, numită UCE Budapesta, și-a adus contribuția la un mare jaf al teritoriului României, deoarece a girat ca ministru al Justiției, legea retrocedării (prin Legea 247/2005 a facilitat înstrăinarea și acapararea unor imense bunuri materiale de pe teritoriul României, cu PRECĂDERE ÎN TRANSILVANIA) și legile Justiției (prin care a pus mafia imobiliară - inclusiv agenți de influență ai Ungariei - la “adăpostul” așa-zisei “lupte anticorupție”, făcându-i pe judecătorii și magistrații corupți, implicați, să fie de neatins)! E, cam așa s-a reușit, stimați cititori, ca aproape întreaga Românie să fie îndoctrinată cu “drogul” necesității protestelor stradale, în a “apăra” Justiția sub “aripa” Occidentului, transformându-ne peste noapte în nepăsători la faptul că ne pierdem Țara, ni se fură Democrația în stil mafiot, ne urâm români cu români! Iar toate acestea, într-un context mai larg, l-au determinat pe unul dintre cei mai distinși istorici contemporani, prof. univ. dr. Corvin Lupu, să ne atenționeze: “Perioada post-comunistă și prietenia cu Occidentul ne-au adus pierderi materiale și umane mai mari decât cele două războaie mondiale și cutremurul din 1977, luate la un loc”!

O explicație la întrebarea cum de este posibil să alegi electoral, a te reprezenta persoane ca Monica Macovei, când știi că ai în față pe cineva care este antinațional (întotdeauna se află pe baricada intereselor antiromânești), antidemocratic (a susținut că la Referendumul de demitere al președintelui Băsescu au fost fraudate 1,5 milioane de voturi, deși AEP a constatat un număr de 118.000 voturi multiple) și anticreștin (este o înverșunată opozantă a Bisericii Ortodoxe, a mișcărilor pro-viață și pro-Familie), ar fi acel argument că fiecare își are conducătorii pe care îi merită! Și, totuși, nu credeți că, poate am merita, ca neam, ceva mai mult?

 

Lasă un comentariu