DUPĂ 69 DE ANI, UZPR ORGANIZEAZĂ BALUL ZIARIȘTILOR!

Distribuie pe:

La împlinirea unui secol de existență, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a decis să organizeze, după 69 de ani de la ultima ințiativă de acest fel, o întâlnire de socializare, de petrecere plăcută a timpului împreună, la un bal al ziariștilor.

“Evenimentul se va desfășura în 28 februarie 2019, la restaurantul Cercului Militar Național București, cu începere de la ora 20. Pot să se înscrie și să participe membrii UZPR și invitații lor, ziariști din presa scrisă, online, radio și televiziune.

Locurile fiind limitate, participarea este asigurată de ordinea înscrierii. Balul ziariștilor este pigmentat cu un meniu atrăgător, o tombolă interesantă, o muzică mobilizatoare și surprize pregătite de organizatori.

Înscrierea se face la sediul central al UZPR (B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30), unde se achită și taxa de participare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0773.724.453, zilnic, de luni până vineri, între orele 12 și 18, termenul limită de înscriere fiind 14 februarie 2019, ora 18.

Participarea la prima ediție a unui bal al ziariștilor, din ultimii 69 de ani (ultimul bal de acest fel a avut loc în 1951), poate să fie și un exercițiu de unitate și omogenitate a membrilor organizației noastre”, se arată într-un comunicat de presă al UZPR.

Lasă un comentariu