NOI DEZVĂLUIRI PRIVIND VIZITA PAPEI ÎN ROMÂNIA ÎNCURAJEAZĂ PAPA FRANCISC DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ROMÂNIEI ȘI INTERZICEREA LIMBII ROMÂNE ÎN ARDEAL?

Distribuie pe:

În anul 2018, Poporul Român a sărbătorit Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia. În Biserica Ortodoxă a fost “Anul omagial al unității de credință și de neam. Anul comemorativ al făuritorilor Marii Uniri.” În acest context, Papa Francisc, în înțelegere cu autoritățile de la Budapesta, a amânat vizita sa în România pentru perioada 31 mai - 2 iunie 2019. Actorii politici de la București, fără iubire de Neam și Țară, au acceptat această perioadă fără să aibă în vedere următoarele realități:

- Niciodată după 1 Decembrie 1918, Ungaria nu a renunțat la pretențiile teritoriale asupra Ardealului, Sfânt Pământ din Vatra Strămoșească, Leagănul de formare a Poporului Primordial al Geților și a Poporului Român.

- După alegerile europarlamentare din 23-26 mai 2019, până la 1 iunie a.c., încă nu vor fi constituite noile organisme de conducere ale Uniunii Europene și ale Parlamentului European. Ungaria și-a propus să valorifice această perioadă tulbure.

- În timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din Ungaria și România, toate partidele politice maghiare, bisericile catolice maghiare și numeroasele organizații extremiste ultranaționaliste și iredentiste maghiare din cele două țări vor aborda ca principală temă autonomia teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria, precum și mobilizarea unui număr de cel puțin un milion de unguri pentru a fi prezenți la Șumuleu Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c.

Papa Francisc va face o vizită de stat în România, ca șef al Statului Vatican. Pentru această deplasare în țara noastră, Papa Francisc și consilierii săi au purtat negocieri cu reprezentanți ai Statului Român și ai Ungariei. Programul vizitei în România a Suveranului Pontif a fost acceptat de Președintele Klaus Werner Iohannis și de către premierul Ungariei, Viktor Orbán, un dușman al Poporului Român, al Limbii Române și al Adevărului istoric privind Poporul Primordial al Geților, Sfânta Geție și Sfânta Cruce.

Sloganul Papei Francisc, pe timpul vizitei oficiale de stat în România, este: “Să mergem împreună!”. În realitate, Papa Francisc îi cheamă pe conducătorii Ungariei, pe foarte mulți maghiari și pe credincioșii greco-catolici din România să meargă împreună la Miercurea Ciuc și acolo să fie declarată unilateral, în prezența sa, independența Ardealului, după modelul din Catalonia! Suveranul Pontif a fost informat că lideri ai U.D.M.R. împreună cu reprezentanți ai Ungariei au fost și au studiat în Kosovo și în Catalonia scenariile aplicate acolo pentru obținerea autonomiei teritoriale și a independenței. Este puțin probabil ca Papa Francisc să facă apel la autoritățile Statului Român, la ierarhii Bisericii Ortodoxe, Bisericii Greco-Catolice, precum și la credincioșii români ca să meargă împreună în țările unde știe Suveranul Pontif că sunt numeroși episcopi și preoți catolici pedofili sau acolo unde multe mănăstiri catolice de călugărițe au fost populate cu femei de moravuri ușoare, au fost transformate în case mascate de toleranță, care sunt frecventate de mulți episcopi și preoți catolici. Credincioșii ortodocși români se întreabă: de ce Sfântul Papă Francisc acceptă să fie șeful unor astfel de episcopi? Răspunsul l-a dat cel mai bogat popor din lume în proverbe, Poporul Român, care spune că: “Cine se aseamănă se adună!”. Sunt convins că Papa Francisc nu-i va invita pe conducătorii Statului Român, ai Bisericii Ortodoxe Române și ai Bisericii Greco-Catolice să meargă împreună în țările și locurile unde Biserica Catolică a săvârșit cele mai mari crime împotriva umanității în timpul celor șapte cruciade (în perioada 1096-1270), inclusiv a Cruciadei copiilor, când au fost uciși între 20.000 și 30.000 de copii săraci, în luptele împotriva Ortodoxiei pentru ocuparea Constantinopolului și a unor locuri sfinte din Palestina.

Papa Francisc intenționează să mărturisească, în timpul vizitei anunțate în România, cu cine vrea să meargă împreună. Cu Dumnezeu sau cu Satana? Papa Francisc știe că, Domnul nostru Iisus Hristos și Biserica Sa este iubire, iar pentru Biserica Catolică întemeiată pe un singur om, pe Sfântul Petru, cel care s-a lepădat de trei ori de Fiul lui Dumnezeu și a tremurat în fața unei servitoare - principala preocupare o constituie banul, ochiul Dracului. Pentru bani și orgolii s-a produs Marea Schismă a Bisericii în anul 1054. Același Suveran Pontif a aflat că Vaticanul s-a implicat (de-a lungul istoriei), direct sau indirect, în mai multe războaie, mai ales locale, precum și în unele lovituri de stat numite revoluții de către mincinoșii științifici oficiali.

Din tot programul vizitei în România al Papei Francisc rezultă că el nu vine în Grădina Maicii Domnului cu duhul iubirii, păcii, al blândeții, al unității naționale și al unirii celor două Biserici, Ortodoxă și Catolică, precum și al unirii României cu Republica Moldova. Suveranul Pontif vrea să vină în România cu duhul dezbinării între cetățenii români pe criterii religioase, etnice și al dezmembrării teritoriale. Programul vizitei Papei Francisc în România, și mai ales la Miercurea Ciuc și la Mănăstirea franciscană de la Șumuleu Ciuc, cu o săptămână înaintea pelerinajului catolic de Rusalii, confirmă că el este decis să promoveze separatismul teritorial, etnic și religios în România. Suveranul Pontif a stabilit că la București, în Catedrala Națională, în prezența Sinodului Bisericii Ortodoxe Române, cuvântarea sa va fi tradusă în Limba Română. Papa Francisc a interzis ca la Miercurea Ciuc să fie tradusă cuvântarea sa în Limba Română. Suveranul Pontif a decis ca la Șumuleu Ciuc să-i fie tradusă cuvântarea sa numai în limba maghiară, limba oficială în Ungaria.

Papa Francisc este un actor politic, un jucător politic și religios foarte periculos pentru Poporul Român, Limba Română, Biserica Ortodoxă Română și integritatea teritorială a României!

Nimeni nu îndrăznește să-l întrebe pe Papa Francisc, înainte de vizita programată în România, de ce face jocul politic foarte periculos al Ungariei și susține refacerea Ungariei mari prin anexarea de teritorii străine din România, Ucraina, Slovacia și Serbia.

Oficial nu este cunoscut onorariul pe care îl va primi Papa Francisc din partea Ungariei pentru ceea ce se pregătește la Șumuleu Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c., el fiind avocatul clandestin al autorităților de la Budapesta.

Suveranul Pontif știe că Ungaria este foarte implicată în organizarea vizitei sale la Miercurea Ciuc, unde va fi întâmpinat (conform programului vizitei sale în România) numai de toată conducerea acestei țări neprietene, precum și circa un milion de maghiari.

Ungaria și Vaticanul au programat să meargă împreună la Miercurea Ciuc unde să declare autonomia teritorială a Ardealului, cu puțin timp înainte de Centenarul ocupării Budapestei de către Armata Română și de centenarul Tratatului de la Trianon.

Românii își amintesc că în campaniile electorale din Ungaria și cele ale U.D.M.R. s-a folosit sloganul: “Împreună”, scris în limba maghiară.

Papa Francisc a învățat și vrea ca în România, la Miercurea Ciuc, să spună în limba maghiară sloganul: “Să mergem împreună!”.

Suveranul Pontif știe că România este prima țară din Uniunea Europeană care este vizată de Oculta Mondială pentru dezmembrare teritorială, după ce: i-au fost jefuite bogățiile naturale; au fost îmbolnăviți cu aditivi alimentari cancerigeni peste 10 milioane de români; au fost obligați să emigreze peste șase milioane de cetățeni români, mai ales tineri. Papa Francisc vrea să semene discordie în România.

Suveranul Pontif a fost informat că în Istoria multimilenară a Poporului Primordial Get și a Poporului Român, pentru prima dată în anul 2018 s-au născut în numeroase țări străine mai mulți copii de români decât în România. Pe această temă, este posibil ca Papa Francisc să-l informeze pe Președintele alogen al României și să-l întrebe ce a făcut pas cu pas sau dacă au avut ghinion românii că după anul 1989 au avut Președinți și Premieri, precum și șefi ai Serviciilor Secrete numai alogeni, aproape toți aflați în diaspora din țara noastră.

Programul vizitei în România a Papei Francisc prevede că el va fi întâmpinat la Miercurea Ciuc de Președintele și Premierul Ungariei, de Guvernul și Parlamentul acestei țări, de circa un milion de cetățeni români și maghiari. Vor fi purtate numeroase drapele ale Ungariei și steaguri ale Ungariei mari.

Papa Francisc știe că, premierul Ungariei, Victor Orbán, este calvin și, la fel ca toți calviniștii, nu recunoaște semul Crucii.

Președintele Klaus Werner Iohannis a fost de acord cu interzicerea Limbii Române în România, la Miercurea Ciuc, cu ocazia vizitei Papei Francisc. Crezând că-i poate păcăli pe români și pentru a facilita Programul secret al Ungariei de anexare a Ardealului, cu binecuvântarea Papei Francisc, președintele Iohannis și-a programat o plecare în străinătate în zilele de 1 și 2 iunie a.c.

Cu ocazia proiectatei vizite în România a Papei Francisc au aflat românii că el este și episcop al Romei și șeful statului ecleziastic Vatican, unde funcțiile de conducere sunt ocupate de clerici. Semnificativ este faptul că, la Vatican garda papală poartă cu mândrie uniformele având culorile roșu, galben și albastru.

Programul vizitei Papei în România, în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, spune Adevărul, respectiv că acest Suveran Pontif este un dușman al Poporului Român și al Limbii Române, un avocat clandestin al Ungariei, care acționează pentru dezmembrarea teritorială a țării noastre și alipirea Ardealului la Ungaria. Ca urmare, vizita Papei Francisc în România trebuie să fie interzisă și el să fie declarat persona non grata.

Este posibil ca unii dintre consilierii săi, buni diplomați, să-l sfătuiască pe Papa Francisc să-și amâne cu cel puțin doi ani vizita în România, și, până atunci, să se deplaseze în Ungaria, țara în care este așteptat, știindu-se că nu se repetă istoria cu Papesa Ioana.

Lasă un comentariu