CUM NE INFLUENȚEAZĂ VIAȚA NUMĂRUL DE SUFLET

Distribuie pe:

Specialiștii în numerologie susțin că fiecare dintre noi are un număr de suflet, care ne influențează viața pe mai multe coordonate, dezvăluind dorințe păstrate în suflet și nemărturisite, caracterul nostru, șansa în relațiile cu anturajul și vârsta la care norocul ne iese în cale.

Numărul de suflet se calculează adunând cifrele care alcătuiesc ziua de naștere, și reducând-o la un număr. De exemplu, dacă o persoană s-a născut la o dată de 15, în oricare lună a anului, numărul de suflet este șase (1+5 = 6).

În continuare, vă prezentăm semnificațiile fiecărui număr de suflet:

Numărul de suflet 1 - În acest caz, sunteți o persoană norocoasă și șansa vă însoțește. Mereu sunteți hotărât, perseverent și vreți să luați decizii în cunoștință de cauză. Deseori, nu vă temeți de greutățile care vă întâmpină în mod neașteptat. Preferați confortul, chiar luxul, și orice noutate care vă poate îmbunătăți situația financiară. În relațiile cu persoanele din anturaj, sunteți corecți. Deveniți severi doar atunci când o persoană din grupul vostru relațional este incorectă și egoistă.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 28, 37, 46, 55 și 64 de ani.

Numărul de suflet 2 - În acest caz, sunteți o persoană sensibilă, pașnică și prietenoasă în relațiile cu ceilalți. Deseori, trebuie să faceți de două ori un lucru important, pentru că nu vă reușește la prima încercare. Vă displace monotonia și căutați soluții cât mai confortabile pentru problemele de fiecare zi. Intimii apreciază la voi inspirația și inventivitatea. În situațiile fortuite, luați decizii rapide și practice. Totodată, este bine că nu vă temeți de obligațiile suplimentare.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 20, 29, 38, 47, 56 și 65 de ani.

Numărul de suflet 3 - Sunteți o persoană ambițioasă. Deseori, vă displace să fiți umilită de persoanele de decizie. Munciți mult și știți cum să luptați pentru reușita proiectelor voastre dificile. În dragoste, sunteți apreciat pentru fidelitatea de care dați dovadă față de partenerul de viață. De asemenea, demnitatea este o calitate foarte apreciată de prietenii voștri de suflet.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 21, 30, 39, 48, 57 și 66 de ani.

Numărul de suflet 4 - În astfel de situații, persoanele din anturaj apreciază răbdarea și corectitudinea voastră. Deși sunteți o persoană activă și harnică, viața voastră nu este lipsită de griji deosebite și de situații neprevăzute. Deseori, sunteți criticat pe nedrept, dar depășiți momentele dificile fără prea multe lacrimi. Chiar dacă sunteți cheltuitor, la momentul potrivit reușiți să fiți foarte practic. La vârste înaintate, vă bucurați de succese semnificative.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 22, 31, 40, 49, 58 și 67 de ani.

Numărul de suflet 5 - În acest caz, reflectați cu multă atenție la problemele voastre majore; logica este un atu cu care vă mândriți. De asemenea, intuiția vă scoate, deseori, din impas. Dincolo de aparențe, sunteți o persoană sensibilă. Vă displace izolarea și răspundeți bucuros invitațiilor lansate de prieteni și de rude. După vârsta de 30 de ani, șansa vă surâde și vă puteți revigora financiar destul de repede. În dragoste, vă puteți considera o persoană norocoasă.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 23, 32, 41,50, 59 și 68 de ani.

Numărul de suflet 6 - Sunteți o persoană amabilă în relațiile cu cei din jur. Vă place luxul și obiectele de artă. Din păcate, cheltuiți mulți bani și vă descurcați financiar cu ajutorul persoanelor care vă iubesc foarte mult. În același timp, șansa vă susține când nu mai sperați. Este bine să evitați munca fizică dură. De asemenea, este de bun augur să economisiți bani pentru perioadele grele din viață.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 15, 24, 33, 42, 51 și 69 de ani.

Numărul de suflet 7 - Anturajul vă apreciază ca fiind o persoană sensibilă, sentimentală, chiar fermecătoare și pasionată de noutăți. Pentru că aveți atâtea calități, cei din jur vă apreciază și vă invidiază în egală măsură. Deseori, preferați independența personală și nu vă temeți de schimbările neprevăzute. Uneori vă atrag enigmele din anturajul vostru. Este firesc să nu luați decizii pripite.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 16, 25, 34, 43, 52 și 61 de ani.

Numărul de suflet este 8 - Acest număr este unul care se dovedește a fi al încrederii și al hotărârii. Deseori, vi se apreciază vigoarea și curajul deosebite. În viața cotidiană, puteți îmbrățișa o serie de profesii: veți fi un bun politician, un finanțist, om de știință sau jurnalist fără probleme. Deseori, treceți de la o stare de euforie la una de neliniște. Este bine să vă respectați partenerii de viață și de afaceri. Chiar dacă nu vă priește singurătatea, ocoliți anturajul persoanelor ipocrite, care trișează cu ușurință.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 17, 26, 35, 44, 53 și 62 de ani.

Numărul de suflet 9 - Persoanele din anturaj vă studiază proiectele și stilul de viață. Deseori, sunteți un exemplu pentru aceste persoane. Vă caracterizează curajul, ambiția, pasiunea pentru studiu, optimismul și spiritul practic. Iar calitățile voastre nu se opresc aici, discreția fiind o calitate în plus. Vi se recomandă să nu vă grăbiți și să vă învingeți cele trei slăbiciuni principale: furia, agresivitatea și aroganța. Este bine să evitați anturajul persoanelor curioase și critice, care se amestecă în treburile voastre personale.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de 9, 18, 27, 36, 45, 54 și 63 de ani.

 

Lasă un comentariu