ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (111)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (X) CRISTIAN PÂRVULESCU

 

“Pârvulescu este de părere că cetățenii români de etnie maghiară să se exprime în limba lor maternă, limba maghiară, în instanțele din România. Și de această dată, intelectualul-vuvuzea se poziționează de partea șovinismului maghiar și în contra Constituției României. Evident că este dreptul cetățenilor români de etnie maghiară să se exprime în limba lor maternă în instanțele de judecată din România sau în fața procurorilor. ACEST LUCRU SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ȘI ACUM. Sistemul judiciar din România permite utilizarea traducătorilor autorizați, fără probleme. Cetățenii români de etnie maghiară au însăși obligații... de a cunoaște limba oficială de stat a țării care le plătește salariile și pensiile. Iar dacă nu se descurcă, statul le dă posibilitatea să utilizeze un traducător autorizat... să modificăm un întreg sistem judiciar, doar pentru că sunt unii cetățeni care pur și simplu nu vor să vorbească limba română... Evident că așa ceva nu ne impune nimeni. Nici măcar U.E. Aceeași U.E. din care fac parte Franța, Grecia și Bulgaria, țară care nu recunoaște în niciun fel minoritățile naționale, și Germania, țara care le-a transmis celor 1,7 milioane de turci de pe teritoriul ei că modelul multicultural german a eșuat și, dacă nu învață limba germană, pot pleca acasă”(Dan Tanasă, jurnalist).

La noul tip de sclavie, având rolul să ne arunce în infernul nepăsării, lucrează tot felul de semănători ai confuziilor, printre care și secularistul soroșist C. Pârvulescu, doar-doar ne vor ademeni și pe noi (mediatic) să deschidem “ușa” trădării naționale și să ajungem în pragul critic, să trăim într-o lume supusă scenariilor lor deformatoare și înrobitoare (economice, politice și morale). Tinerețea sa biologică nu l-a împiedicat pe acesta să “bată palma” cu cei care vor să conducă mârșav această lume, nici nu l-a făcut să se rușineze în fața altor tineri, dedicați lui Dumnezeu și României, care nicidecum nu au vrut să se lase înrobiți, fie de ateismul comunist, fie de maimuțăreala globalistă de inspirație luciferic- neomarxistă! Așa că, folosindu-se de “trambulina” antiromânească și anticreștină a “luminaților” soroșiști din GDS, Pârvulescu a fost “luat de mână” și plimbat pe la televiziuni, de o mai veche cunoștință a noastră, A.M. Pippidi, care este nu numai o neîntrecută aruncătoare cu părerea, ci și un fel de busolă a prea-înghesuiților să ne ghideze Țara spre... abisul destrămării și al apostaziei!

Ar mira oare pe cineva tupeul acestui om-orchestră în ale politologiei, propulsat național sub egida unei societăți civile antrenate de GDS cu misiunea explicită de destabilizare a României, că Pârvulescu nu s-a abținut să ia în derâdere Istoria Românilor, în chiar Anul Centenar, semnând alături de extremistul L. Tökes o “declarație româno-maghiară” privind autonomia teritorială pentru maghiari și concluzionând, în manieră singulară, că România și-ar fi luat un angajament (prin Rezoluția de la Alba Iulia din 1918) ca să se realizeze un stat federal (probabil, așa a înțeles el să-și justifice îndemnările neobosite pe tema “necesității”... federalizării României)?

Mă întreb, stimați cititori, ce fel de “profesor” este aceasta care, înregimentat în organizații pompoase, gen Pro Democrația și Apador-Ch (finanțate cu milioane de euro pentru proiecte fanteziste), se consideră apărător al democrației (dar își bate joc de esența democrației, vorbind în ton cu Soroș de o “tiranie a majorității” la televiziunea antiromânească Digi 24), apolitic (dar a contribuit decisiv la victoria în alegerea președintelui Băsescu în 2004, fiind autorul federalizării electorale prin “sistemul uninominal”etc.), mare român (dar a susținut neconstituțional oficializarea limbii maghiare, “tăcând mâlc” la faptul că soția sa figura în Guvernul libralo-udemerist), echidistant (dar i-a atacat pe cei 3 milioane de creștini care au semnat ca în Constituție, familia să însemne uniunea dintre un bărbat și o femeie, etichetându-i aberant ca “vectori” ai Rusiei, susținând, de asemenea, eliminarea religiei și icoanelor din școli) etc.!

Tendința aceasta imorală, de a răsturna lucrurile, nu poate fi altceva decât o încercare disperată a globaliștilor de a vedea la “picioarele” lor o Românie cât mai decăzută, cu oameni care trăiesc la voia întâmplării, într-o Țară cu securitatea națională subminată ideologic și luată de soroșiști în derâdere, cu “programe” de genul “România curată”, “România educată”! Să ne ferească, însă, Dumnezeu de o astfel de “ferchezuire”, făcută în mod necioplit de oameni fără caracter!

 

Lasă un comentariu