ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR” (112)

Distribuie pe:

România ocupată fără trupe: “fantomele” lui Soroș (XI) GABRIEL ANDREESCU

“Gabriel Andreescu urăște cu nesaț românii, cel mai probabil de când Rechinul - regretatul și legendarul contraspion Alexandru Tomescu - i-a dat o palmă de i s-a răsucit capul de 3 ori în loc, după ce fusese prins într-un schimb de documente cu un agent KGB care acționa sub steag străin, cu acoperire de diplomat sud-american” ( Prof. univ. dr. Ion Coja).

“Complexul Stockholm”, întâlnit la ostaticii care simpatizează cu torționarii, se regăsește și la această “unealtă” udemeristă, secularist-multiculturalistul G. Andreescu, în ale cărui efluvii de ură se împletesc: disidența sa anticomunistă cu a avea o soție (Daniela Ghițescu) informatoare a Securității; disprețul față de Securitate (l-a acuzat pe Pleșu că este informator) cu plăcerea de a ține “la braț” informatori dovediți (L. Tokeș, S. Enache, R. Weber etc); repulsia de dictatura ceaușistă cu simpatia

vis-a-vis de “tăvălugul” soroșisto-globalizator! În sfârșit, lăsând la o parte felul cum sub masca democrației își ascunde slujirea Erei postdemocratice, filo-sionistul Andreescu practică de zeci de ani o politică antinațională dusă la extrem, aruncând cu “noroi” în tot ceea ce este tradiționalist și patriotic în România (a semnat Declarația de la Cluj, în plin An Centenar, despre autonomia teritorială a Transilvaniei)!

Ca să ne poată discredita și mai mult efortul de Întregire a Neamului, perceput de el ca o utopie, G. Andreescu s-a erijat, în mijlocul activiștilor soroșiști și GDS, într-un vajnic apărător al tuturor minorităților din România: filomaghiarismul său este ușor de dedus din scrierea cărților: “Evoluția concepției UDMR privind drepturile comunității maghiare” (1995); “Problema transilvană” (1999), “Ruleta. Românii și maghiarii, 1990-2000” (2001), “Extremistul de dreapta în România” (2003)... Tezele vehiculate de Centrul de Resurse pentru Diversitatea Etnoculturală din Cluj, unde a apărut ultima sa “subproducție”, “îi fac să pălească pe Szalași, Horthy și Durso Csaba” (conform lui V. Hogea, în 2003).

Și, cum “fumigenele” secesioniste sunt numai propice ca oamenii exasperați să își dorească instaurarea cât mai grabnică a “minunatei” Lumi Noi, este de la sine înțeles că torționarilor culturii globaliste le stau în cale nu doar naționaliștii, ci și creștinii. Ca urmare, opțiunea luciferică a “politologului” nostru “de serviciu” (în realitate, meteorolog!) a luat forme freudo-neomarxiste, devenind un anticreștin “deranjat” că tragerea clopotelor în ziua Duminicii încalcă drepturile ateilor, că elevii învață la școală Religia, că Referendumul pentru Familie este inutil etc.

Doar președintele E. Constantinescu o fi știind pentru ce, printre atâtea gloanțe culturale “trase” de G. Andreescu spre întunecarea conștiinței Neamului Românesc, în anul 2000 i-a conferit acestuia Ordinul Național “Steaua României”! Nu ar fi fost însă mai bine, stimați cititori, ca președintele Ungariei să îl răsplătească pentru serviciile aduse vecinilor noștri?

 

Lasă un comentariu